You are here:

Groen en Dier


Default Thumbnail

VCA en Taal

Je hebt een baan of wilt in Nederland werken. Het is belangrijk om veilig te werken. Als je de Nederlandse taal moeilijk spreekt, is dat lastig. Je kent de woorden nog niet goed en weet daardoor niet precies wat je moet doen. In deze cursus leer je hoe je veilig werkt en leer je de woorden die daarbij horen. Zodat je die op de werkplek herkent.

Nkc 1

Motorkettingzagen NKC niveau 1

Breda

Ben jij een beginnende gebruiker van motorkettingzagen, dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken en ontvang je na afloop een certificaat van het NKC. 

Nkc 2

Motorkettingzagen NKC niveau 2

Breda

Ben jij een gebruiker van motorkettingzagen, vijl je de zaagketting en wil je meerdere zaagtechnieken leren? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken en ontvang je na afloop een certificaat van het NKC. 

Nkc 3

Motorkettingzagen NKC niveau 3

Breda

Ben jij een kettingzaaggebruiker voor het vellen van dunne bomen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken voor het vellen van bomen met een maximale diameter van 30 cm zonder hulpmiddelen. Na afloop ontvang je een certificaat van het NKC. 

Nkc 4

Motorkettingzagen NKC niveau 4

Breda

Ben jij een kettingzaaggebruiker voor het vellen van bomen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken voor het vellen van bomen met een maximale diameter van 30 cm met gebruik van velhulpmiddelen. Na afloop ontvang je een certificaat van het NKC. 

Nkc 5

Motorkettingzagen NKC niveau 5

Breda

Ben jij een kettingzaaggebruiker? Wil je bomen met een diameter groter dan 30 cm en/of zware scheefstand veilig vellen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken voor het vellen van bomen met een diameter groter dan 30 cm en je kettingzaag te onderhouden. Na afloop ontvang je een certificaat van het NKC.