You are here:

Groen en Dier


hoverniersopleiding

Aankomend hovenier

Breda

De opleiding aankomend hovenier is het eerste jaar van de VHG Branche-opleiding tot vakbekwaam hovenier. Deze is speciaal voor mensen die werken bij een hoveniers- of groenvoorzieningsbedrijf en nog niet de juiste diploma's heeft. Heb je groene vingers, ben je graag buiten bezig? Maak er je werk van.

Opleiding Hovenier

Hovenier

Breda

De opleiding hovenier is het vervolg op de opleiding aankomend hovenier. Je gaat dieper in op de onderwerpen en leert meer over het ontwerpen, landmetingen en het maken van werkplanningen en begrotingen.

hoverniersopleiding

Assistent Hovenier

Breda

Speciaal voor instromende doelgroepen (Wajong, SW etc.) hebben we de assistentenopleiding. Deze opleiding geeft je voldoende kennis en vaardigheden mee om een start te maken als (assistent-) medewerker in de sector.

Opleiding Vakbekwaam Hovenier

Vakbekwaam hovenier

Breda

De opleiding Vakbekwaam Hovenier is het sluitstuk van de VHG brancheopleiding tot Vakbekwaam Hovenier. In deze opleiding ga je jezelf specialiseren in tuinontwerp of aanleg en onderhoud.

Nkc 1

Motorkettingzagen NKC niveau 1

Breda

Ben jij een beginnende gebruiker van motorkettingzagen, dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken en ontvang je na afloop een certificaat van het NKC. 

Nkc 2

Motorkettingzagen NKC niveau 2

Breda

Ben jij een gebruiker van motorkettingzagen, vijl je de zaagketting en wil je meerdere zaagtechnieken leren? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken en ontvang je na afloop een certificaat van het NKC.