You are here:

Groen en Dier


Gewsbscha

Gewasbescherming A

Breda

Om beroepsmatig gebruik te mogen maken van gewasbeschermingsmiddelen, heb je sinds 1 juli 1996 een licentie nodig. Na het behalen van het examen 'Gewasbescherming A', heb je de bevoegdheid voor het  toepassen, verkopen en/of in opslag hebben van gewasbeschermingsmiddelen.

Gewsbschb

Gewasbescherming B

Breda

Voor het gebruik maken van gewasbescherming op het terrein van derden, heb je een extra licentie nodig. Deze licentie krijg je na het behalen van je diploma gewasbescherming B. Deze cursus kun je volgen na het behalen van je diploma gewasbescherming B.

Verlgews

Verlengingsbijeenkomsten gewasbescherming

Breda

Heb je een licentie gewasbescherming? Deze licentie is slechts 5 jaar geldig en moet worden verlengd door het volgen van minimaal vier verlengingsbijeenkomsten voor gewasbescherming. Wij bieden regelmatig verleningsbijeenkomsten aan.

Kba (1)

Knaagdierbeheersing

Breda

In de cursus knaagdierbeheersing leer je alles over de leefwijze van de belangrijkste knaagdierplagen op het agrarisch bedrijf. Je leert over de methoden, de middelen en de materialen ter preventie en bestrijding. We gaan in op het voorkomen van resistentie bij de ratten en muizen tegen chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast gaan we in op het veilig omgaan met deze middelen. Bij het succesvol volgen van de cursus knaagdierbeheersing ontvang je een vakbekwaamheidsbewijs Knaagdierbeheersing.

Kba (1)

Knaagdierbeheersing Verlenging

Breda

Heb je een licentie knaagdier beheersing (KBA)? Dan moet deze iedere 5 jaar verlengd worden. Om deze te kunnen verlengen moet je minimaal 1 verlengingscursus volgen. Daarvoor is onze cursus "knaagdierbeheersing verlenging". In deze cursus behandelen we dezelfde onderwerpen van de cursus knaagdierbeheersing. Door het volgen van deze bijeenkomst wordt uw huidige licentie KBA verlengd.

Molwoel

Mollen- en woelrattenbestrijding

Breda

Sinds 1 juli 1996 is een licentie verplicht als u fosforwaterstof-houdende middelen wil gebruiken voor het bestrijden van mollen en woelratten. Deze cursus bereidt u voor op het examen waarmee u de licentie mollen- en woelrattenbestrijding kunt behalen.