You are here:

Naar een vmbo-school van Curio

Heb je de keuze voor jouw middelbare school gemaakt? Dan is de volgende stap om je aan te melden. Op deze pagina lees je hoe je je inschrijft voor een vmbo-school van Curio.

 

Stap 1: download het aanmeldformulier van de school

Op de aanmeldpagina van de school vind je het aanmeldformulier. Print het formulier uit en vul het volledig in. Het ingevulde formulier neem je mee naar de aanmeldavond. Je hoeft het formulier dus niet van tevoren te mailen. 

Stap 2: kom naar de aanmeldavonden van jouw school

De datum van de aanmeldavond is per school verschillend. Kijk dus goed wanneer de school van jouw keuze aanmeldavonden heeft. Neem het volgende mee naar de aanmeldavond:

  • Het ingevulde aanmeldformulier
  • Het geschreven advies van jouw basisschool 
  • Jouw paspoort of identiteitskaart 
  • Andere belangrijke informatie die je hebt, zoals een dyslexieverklaring

Let op: Curio de rotonde, Curio pomona en Curio praktijkschool Breda hebben geen aanmeldavonden. Bij deze scholen meld je je op een andere manier aan. 

Leerwegondersteunend onderwijs 
Soms adviseert de basisschool leerwegondersteunend onderwijs (lwoo). Je krijgt dan extra aandacht op school of je zit in een kleinere klas. Wij onderzoeken na jouw aanmelding of jij recht hebt op lwoo. Je praat dan bijvoorbeeld met een schooldokter of een psycholoog. Zij bepalen of deze studierichting bij jou past.

Wil je overstappen naar een vmbo-school van Curio? Dat kan. Klik op de link hieronder voor de aanmeldformulieren van leerjaar 2,3 en 4.Aanmelden voor leerjaar 2,3 en 4