You are here:

Onderwijsrestaurants

Onze horeca studenten doen op schooldagen ervaring op in de brasserie en het restaurant. De koks bereiden smaakvolle lunchgerechten en heerlijke diners. De gastheren en -vrouwen van Canise, Brasserie in de Dikke Daan en Bij Cico serveren u de gerechten met een glimlach. 

Momenteel zijn al onze restaurants gesloten vanwege examens en vakantie. 

Onze restaurant locaties

Curio Meeussenstraat 13 Bergen Op Zoom

Lunchen in de brasserie. Er is een uitgebreide lunchkaart die regelmatig gewisseld wordt met nieuwe gerechten. Daardoor is de lunch bij ons altijd verrassend. Dineren kan in ons restaurant. Hier serveren we een heerlijke 3-gangen lunch of een 4- of 5-gangen verrassingsdiner in een sfeervolle, klassieke omgeving.

Locatie restaurant Bergen op Zoom
Curio Markendaalseweg 35 Breda

Voor een snelle lunch of take away kun je lunchen in de brasserie. Je kunt je lunch zelf samenstellen uit een ruime keuze van duurzame producten. Uitgebreid tafelen of dineren op maandag tot en met vrijdag. Diner op maandag via de Cas Spijkers academie.

Locatie restaurant Breda
Curio Markendaalseweg 35 Breda

Op maandag maken de studenten van de Cas Spijkers Academie zeer bijzondere gerechten klaar. Proef het exclusieve vier-gangen verrassingsmenu voor € 29,50. Op voorhand reserveren is belangrijk.

Locatie restaurant Breda CSA