You are here:

Cursussen
Leven lang ontwikkelen

Curio is de beroepsopleider van de regio. Niet alleen voor middelbare schoolverlaters, maar ook voor volwassenen die hun leven lang willen blijven ontwikkelen. We hebben een breed aanbod van cursussen en opleidingen voor volwassenen, maar ook maatwerk voor bedrijven.

Leven lang ontwikkelen kan op verschillende manieren. Laat je bijscholen binnen jouw vakgebied, of volledig omscholen om meer mogelijkheden te hebben op de banenmarkt. Curio maakt het allemaal mogelijk. Kies uit een groot aanbod aan cursussen. En maak jezelf nog aantrekkelijker op de arbeidsmarkt.

Bedrijfsopleidingen

Het is belangrijk dat medewerkers hun leven lang blijft ontwikkelen. Je personeel is het visitekaartje van je bedrijf. Investeer je in hen, dan investeer je in je bedrijf. Als opleider van de regio kunnen wij daarbij helpen. We hebben een ruim aanbod aan cursussen, opleidingen en maatwerkoplossingen. Zijn er binnen het bedrijf specifieke ontwikkelingen? Is er een grote instroom aan nieuwe medewerkers? Er kunnen allerlei redenen zijn dat je binnen een organisatie een grote groep wilt bijscholen of omscholen. Wij bieden verschillende maatwerktrajecten aan.

Curio MBO Marketing&Communicatie 44
Wonen En Welbevinden

Beroepskeuzetest

We hebben een ruim aanbod aan cursussen en opleidingen. Soms weet je dat je graag iets wilt gaan leren, maar niet wat je dan wilt gaan doen. Dan is een beroepskeuzetest de uitkomst. Samen kijken we naar waar je interesses liggen en waar je goed in bent. Deze test is ook beschikbaar voor bedrijven die met hun medewerkers op zoek zijn naar opleidingsmogelijkheden. Samen met jou of de medewerkers gaan we kijken waar de kansen liggen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Curio heeft sterke banden met de beroepspraktijk in de regio. Wij weten wat er speelt in de meest uiteenlopende vakgebieden. We spreken de taal en samen zorgen wij dat maatwerkopleidingen aansluiten bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf en de branche.

Joan Adriaanse
Onderwijsmanager LLO
j.adriaanse@curio.nl
06 1243 18 51
Lucinda Jochems-Clarijs
Beleidsondersteuner LLO
l.jochems-clarijs@curio.nl
06 2277 78 55
Ivo van Opbergen
Accountmanager LLO
i.vanopbergen@curio.nl
06 1343 51 89