You are here:

Meld je aan voor Curio effent

Leuk dat je kiest voor Curio effent. Hieronder staat nog de aanmeldinformatie van vorig jaar. Binnenkort vind je hier de nieuwe aanmeldinformatie voor schooljaar 2022-2023. 

Stap 1: download het aanmeldformulier van Curio effent

Download hier het aanmeldformulier van Curio effent. Print het formulier uit en vul het volledig in. Het ingevulde en ondertekende formulier neem je mee naar de centrale aanmelddagen. Je hoeft het formulier dus niet van tevoren te mailen.

Stap 2: kom naar de centrale aanmelddagen 

De centrale aanmelding vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 maart 2021. Op deze dagen kun je de benodigde documenten afgeven op onze school. Het aanmeldpunt vind je binnen en is herkenbaar. De documenten worden door één gezinslid tijdens de openingstijden van de school(van 08.00 - 16.00 uur) afgegeven. Heeft iemand in je gezin coronaklachten? Blijf dan thuis en neem telefonisch contact met ons op. 

Zorg dat je de volgende documenten afgeeft op school:

  • Het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier
  • Het geschreven advies van jouw basisschool (schooladviesformulier)
  • Kopie van de uitdraai van het overstapdossier OSO
  • Kopie van een identiteitsbewijs. Maak de kopie ongeldig (schrijf ‘ongeldig’ op de kopie). Het BSN-nummer moet zichtbaar zijn.
  • Andere belangrijke informatie die je hebt, zoals een dyslexieverklaring

Je ontvangt per mail een bevestiging van ontvangst van je aanmelding. Vervolgens hoor je uiterlijk 21 mei 2021 of je bent toegelaten op onze school. 

Aanmelden voor leerjaar 2, 3 en 4

Wil je van een andere vmbo-school naar Curio effent?
Klik op de link hieronder voor de aanmeldformulieren van leerjaar 2, 3 en 4. Vul deze in en maak een afspraak met de school voor de verdere afwikkelingen.