You are here:

Meld je aan voor Curio steenspil

Leuk dat jouw keuze is gevallen op Curio steenspil. Hieronder staat nog de aanmeldinformatie van vorig jaar. Binnenkort vind je hier de nieuwe aanmeldinformatie voor schooljaar 2022-2023. Reserveer alvast 15 of 16 maart 2022 in je agenda. Dan vinden dit jaar de aanmeldavonden plaats. 

Ook het inschrijven op school gaat iets anders dan dat we gewend zijn. Als school hechten wij waarde aan het persoonlijke contact bij de inschrijfavonden. Deze zijn gepland op dinsdag 9 en woensdag 10 maart 2021. We willen dit wel op een Corona-veilige manier doen. Voorafgaand aan de aanmeldavond dient u een tijd te reserveren. Op dat moment komt u met uw zoon of dochter naar school om de inschrijving te regelen. We bekijken alle documenten, voeren een kort intakegesprek en wellicht heb je zelf ook nog vragen. Dan kunnen we die beantwoorden.

 

Stap 1: download het aanmeldformulier van Curio steenspil

Download hier het aanmeldformulier van Curio steenspil. Print het formulier uit en vul het volledig in. Het ingevulde formulier neem je mee naar de aanmeldavond. Je hoeft het formulier dus niet van tevoren te mailen.

Stap 2: kom naar de aanmeldavonden van Curio steenspil

De aanmeldavonden van Curio steenspil vinden plaats op de volgende dagen:

  • 9 maart 2021 van 17.00 tot 20.00 uur
  • 10 maart 2021 van 17.00 tot 20.00 uur

Let op vooraf reserveren is verplicht. 

Neem het volgende mee naar de aanmeldavond:

  • Het ingevulde aanmeldformulier
  • Het geschreven advies van jouw basisschool
  • Jouw paspoort of identiteitskaart
  • Andere belangrijke informatie die je hebt, zoals een dyslexieverklaring

Aanmelden voor leerjaar 2,3 en 4

Wil je van een andere vmbo-school naar Curio steenspil?
Klik op de link hieronder voor de aanmeldformulieren van leerjaar 2,3 en 4. Vul deze in en maak een afspraak met de school voor de verdere afwikkelingen.