You are here:

Een middelbare school kiezen? Maak eerst kennis

Vanwege de coronamaatregelen gaan de open dagen en de meeste fysieke kennismakingsactiviteiten momenteel niet door. Gelukkig zijn er volop alternatieven om alsnog kennis te maken met onze vo-scholen. Op iedere school is er van alles online te beleven. Het beste nieuws? Je kunt alles direct aanvragen en hoeft dus niet te wachten tot de datum van de open dag. Klik op de linkjes hieronder voor het complete aanbod per school.

Alternatieven voor de open dagen

Volg een interactieve rondleiding, bekijk de voorlichtingspresentatie, chat met studenten en docenten en blader door de brochure. Ook in coronatijd zijn er volop manieren om kennis te maken met onze scholen. Klik hieronder op de school die jij graag beter wilt leren kennen en ontdek het complete aanbod. 

 

Ga naar een voorlichtingsavond

Wij vinden het belangrijk dat jij een leuke middelbare school kiest. Tijdens de voorlichtingsavonden op jouw basisschool vertellen we je alles over de Curio-scholen. Heb jij vragen? Vergeet niet om ze aan ons te stellen. Zo zit jij straks helemaal op jouw plek.

Kom naar de vip-rondleiding

Hoe ziet het klaslokaal eruit? Waar zijn de kluisjes? Je hebt vast veel vragen. Tijdens de VIP-rondleiding mogen jij en jouw ouders ze allemaal stellen. Ook krijg je een persoonlijke rondleiding door onze school. Je mag zelfs in de lerarenkamer spieken, daar mogen andere leerlingen niet komen!

 

Doe een les mee

Jij hebt de school al gezien en bent nu benieuwd hoe de lessen gaan. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nodigen we jou en jouw ouders uit om mee te doen met een speciale mini-les. Dat is hartstikke leuk. Misschien ontmoet je zelfs al wat klasgenoten. Kom jij ook?