You are here:

Een middelbare school kiezen? Maak eerst kennis

Jij zit in groep 7 of 8 en mag dadelijk van de basisschool naar het vmbo. Een hele stap. Ontdek daarom welke middelbare school bij jou past. Kun je niet goed kiezen? Op deze pagina vind je verschillende manieren om kennis te maken met onze vmbo-scholen. Waar mogen we jou binnenkort een hand geven?

Ga naar een voorlichtingsavond

Wij vinden het belangrijk dat jij een leuke middelbare school kiest. Tijdens de voorlichtingsavonden op jouw basisschool vertellen we je alles over de Curio-scholen. Heb jij vragen? Vergeet niet om ze aan ons te stellen. Zo zit jij straks helemaal op jouw plek.

Kom naar de open dagen

Ontdek Curio tijdens onze open dagen op het vmbo. Ontmoet leraren, bekijk het gebouw en stel alvast vragen als je die hebt. We laten ook zien wat de lessen inhouden. Zo kies je een school die bij jou past.

Kom naar de vip-rondleiding

Hoe ziet het klaslokaal eruit? Waar zijn de kluisjes? Je hebt vast veel vragen. Tijdens de VIP-rondleiding mogen jij en jouw ouders ze allemaal stellen. Ook krijg je een persoonlijke rondleiding door onze school. Je mag zelfs in de lerarenkamer spieken, daar mogen andere leerlingen niet komen!

 

Doe een les mee

Jij hebt de school al gezien en bent nu benieuwd hoe de lessen gaan. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nodigen we jou en jouw ouders uit om mee te doen met een speciale mini-les. Dat is hartstikke leuk. Misschien ontmoet je zelfs al wat klasgenoten. Kom jij ook?