Kennismaken met Curio prinsentuin Andel

Zit jij in groep 8? En wil je ontdekken hoe het er op Curio prinsentuin Andel aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar de open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding. Je kunt ook deelnemen aan onze doe-middag. Of kies voor een online kennismaking. Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of ga mee met de interactieve rondleiding door onze school. Heb je een speciale vraag? Dan kun je ons bellen of een mail sturen. 

Kom naar de open dag

Je bent welkom op 3 en 4 november met jouw ouder(s) en/of verzorger(s). De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past. Kies de open dag die het beste in jouw agenda past: 3 november van 18.00 tot 21.00 uur of 4 november van 10.00 tot 14.00 uur.

Curio Andel 24
Curio Andel 6

Kom proeven en beleven

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan samen met 1 ouder/verzorger naar Curio prinsentuin Andel. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Volg mini-lessen en ontdek de school. Maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Je hebt de keuze uit 2 rondes. Ronde 1 is van 16.00 tot 18.00 uur en ronde 2 is van 19.00 tot 21.00 uur.

Kom naar de voorlichtingsavond

In januari organiseert onze school 4 voorlichtingsavonden. Deze voorlichtingen zijn speciaal voor ouders en verzorgers van leerlingen uit groep 8. Zit je in groep 7? Ook dan ben je welkom. Je krijgt informatie over ons onderwijs, de begeleiding en bijvoorbeeld ook over onze schoolliners.

Curio Andel 8
Curio Andel 74

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je antwoord op al je vragen. De vip-rondleiding is onder lestijd.

Curio Andel 31

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin Andel, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je een mail van ons.

Curio Andel 139

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het écht is op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Waarom kozen ze deze school? Hoe gaat het eraan toe in de bus? Wat is het allerleukste aan Curio prinsentuin Andel? En wat willen ze na school gaan doen? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

En neem ook een kijkje bij een oud-leerling

Ga op bezoek bij het loonbedrijf van onze oud-leerling John Buijs. Waarom is hij dit werk gaan doen? Heeft hij nog steeds iets aan alles wat hij leerde op onze school? En heeft hij nog wel eens contact met zijn oude school? Luister mee naar zijn verhaal.

Ontdek de praktijklessen

Ben je benieuwd wat je bij onze praktijklessen allemaal mag doen? In deze korte video laten we het zien. Neem een kijkje bij groen, dier, techniek en horeca en ontdek het.

Meer info over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Daarmee kun je op je eigen tempo en niveau werken. Via The Rent Company kun je een laptop huren of kopen.

Curio Andel 151
Bus Curio Prinsentuin Andel

Informatie over onze bussen

Een groot deel van de leerlingen maakt gebruik van het busvervoer om naar Curio prinsentuin Andel te komen. Vanuit de gemeenten in de verre omgeving rijden er speciale schoolliners. Die stoppen vlak voor de school en halen de leerlingen daar ook weer op. De bustijden zijn aan de lestijden aangepast, ook als het verkort lesrooster geldt. De schoolliners vallen onder het normale openbaar vervoer. Heb je nog vragen over onze bussen? Meld je dan aan voor chatten en bellen met docenten en geef aan dat je vragen hebt over de bussen.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Curio Andel 133

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?