Kennismaken met Curio prinsentuin Andel

Zit jij in groep 8? En wil je ontdekken hoe het er op Curio prinsentuin Andel aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar de alternatieve open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding. Je kunt ook deelnemen aan onze doe-middag. Online kennismaken kan ook. Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of maak een interactieve rondleiding door onze school. Heb je een speciale vraag? Dan kun je ons bellen of een mail sturen. 

Alternatieve open dag

De geplande fysieke open dagen gaan helaas niet door. Om jou toch op een leuke manier kennis te laten maken met Curio prinsentuin Andel, organiseren we op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari alternatieve open dagen. Je krijgt een vip-rondleiding door de school samen met je ouder(s) of verzorger(s). Daarnaast krijg je een workshoppakket mee naar huis. Daarmee kun je thuis aan de slag met 4 toffe workshops. Meld je dus snel aan via de link hieronder. Heb je de vip-rondleiding al gevolgd? Schrijf je dan alleen in voor de workshops en ontvang het workshoppakket thuis.

Curio Andel 16
Bakker

Doe-middag

Speciaal voor groep 8-leerlingen organiseren wij doe-middagen. Kom sfeer proeven op Curio prinsentuin Andel en maak kennis met onze praktijklessen. Tijdens de doe-middag volg je twee leuke workshops op school. De volgende doe-middag is op woensdag 9 februari.

Wandel door de school met de online rondleiding

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio prinsentuin Andel. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ook zie je natuurlijk het dierenverblijf. We vertellen je meer over de uren Curiotijd die je in de onderbouw krijgt. En je hoort wat het ondersteuningsteam voor jou kan betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Logistiek
Curio Andel 96

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin Andel, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Boswachter

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Waarom kozen ze deze school? Hoe gaat het eraan toe in de bus? Wat is het allerleukste aan Curio prinsentuin Andel? En wat willen ze na school gaan doen? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

En neem ook een kijkje bij een oud-leerling

Ga op bezoek bij het loonbedrijf van onze oud-leerling John Buijs. Waarom is hij dit werk gaan doen? Heeft hij nog steeds iets aan alles wat hij leerde op onze school? En heeft hij nog wel eens contact met zijn oude school? Luister mee naar zijn verhaal.

Ontdek de praktijklessen

Ben je benieuwd wat je bij onze praktijklessen allemaal mag doen? In deze korte video laten we het zien. Neem een kijkje bij groen, dier, techniek en horeca en ontdek het.

Meer informatie over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Dit geeft je meer mogelijkheden om op eigen tempo en niveau te werken. Via The Rent Company kan je een laptop huren of kopen.

Kok
Curio Andel 36

Informatie over onze bussen

Een groot deel van de leerlingen maakt gebruik van het busvervoer om naar Curio prinsentuin Andel te komen. Vanuit de gemeenten in de verre omgeving zijn er speciale schoolliners, die vlak voor de school stoppen en de leerlingen ook daar weer ophalen. De bustijden zijn aan de lestijden aangepast, ook als het verkort lesrooster geldt. De schoolliners vallen onder het normale openbaar vervoer. Heb je nog vragen over onze bussen? Meld je dan aan voor chatten en bellen met docenten en geef aan dat je vragen hebt over de bussen.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Lasser

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?