You are here:

Kennismaken met Curio de rotonde

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar onze voorlichtingen. Bekijk de filmpjes die leerlingen en docenten voor je maakten. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Blader door de brochure of stel een vraag. Genoeg opties om kennis te maken.

Kom proeven en beleven op school

Zit je in groep 7 of 8? Kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar onze Kom proeven en beleven. Het programma duurt ongeveer een uur. Je krijgt een rondleiding, we vertellen over onze school en de leerlingen volgen een toffe workshop. 

Curio De Rotonde 74
Dronepiloot

Kom naar de open dag

Je bent welkom op 12 november met jouw ouder(s) en of verzorger(s) van 10.00 uur tot 14.00 uur. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de praktijk- en theorielessen en ontdek hoe het er tijdens de pauze aan toegaat. Je komt meer te weten over het onderwijs dat wij op onze school aanbieden. En je hoort waarvoor je bij je mentor of het ondersteuningsteam terecht kunt. Wil jij alles zien of sla je sommige stukken liever over? Jij kiest.

Curio De Rotonde 69
Curio De Rotonde 22

Ontdek onze vakken

Ben je benieuwd naar de vakken die je bij ons op school krijgt? Bekijk dan de filmpjes die onze leraren en leerlingen hebben gemaakt. Van mens en maatschappij tot Engels en van gym tot beeldende vorming. Alles komt voorbij.

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio de rotonde, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 6 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school.

Fotograaf 2
Curio De Rotonde 80

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. je kunt de brochure direct bekijken.

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat ligt er in hun kluisje? En wat is er te koop in de kantine? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Sporter

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug met een reactie. Of bel ons op 088-2097733 of stuur een mail naar derotonde@curio.nl.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?