You are here:

Kennismaken met Curio de rotonde

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar onze voorlichtingen. Bekijk de filmpjes die leerlingen en docenten voor je maakten. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Blader door de brochure of stel een vraag. Genoeg opties om kennis te maken.

Lasser

Kom naar onze voorlichting

Zit je al op het voorgezet onderwijs en ben je op zoek naar een andere school? Kom dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar onze voorlichtingsavond. De voorlichting duurt een uur en is speciaal voor zij-instromers. Je krijgt een rondleiding, we vertellen over onze school en de leerlingen volgen een toffe workshop. De voorlichtingsavond is op 21 april 2022. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

Kom naar de open dag

Je bent welkom op 13 maart 2022 met één ouder of verzorger van 10.00 uur tot 14.00 uur. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past.

Dronepiloot

Wandel door de school met de interactieve rondleiding

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de praktijk- en theorielessen en ontdek hoe het er tijdens de pauze aan toegaat. Je komt meer te weten over het onderwijs dat wij op onze school aanbieden. En je hoort waarvoor je bij je mentor of het ondersteuningsteam terecht kunt. Wil jij alles zien of sla je sommige stukken liever over? Jij kiest.

Curio De Rotonde Algemeen
Curio De Rotonde Creatief (4)

Ontdek onze vakken

Ben je benieuwd naar de vakken die je bij ons op school krijgt? Bekijk dan de filmpjes die onze leraren en leerlingen hebben gemaakt. Van mens en maatschappij tot Engels en van gym tot beeldende vorming. Alles komt voorbij.

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio de rotonde, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 6 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school.

Fotograaf 2
Curio De Rotonde Kluisjes (2)

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. je kunt de brochure direct bekijken.

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat ligt er in hun kluisje? En wat is er te koop in de kantine? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Sporter

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug met een reactie. Of bel ons op 088-2097733 of stuur een mail naar derotonde@curio.nl.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?