You are here:

Kennismaken met Curio de rotonde

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar onze voorlichtingen. Bekijk de filmpjes die leerlingen en docenten voor je hebben gemaakt. Volg een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Blader door de brochure of stel een vraag. Genoeg opties om kennis te maken.

Kom proeven en beleven op school

Zit je in groep 7 of 8? Kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar ons event Kom proeven en beleven. Het programma duurt ongeveer 1 uur. Je krijgt een rondleiding, we vertellen over onze school en je volgt een toffe workshop. 

Curio Rotonde 63
Curio Rotonde 131

Kom naar de open dag

Je bent welkom op 3 februari met jouw ouder(s) en of verzorger(s) van 10.00 uur tot 14.00 uur. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past.

Curio Rotonde 28

Ontdek onze vakken

Ben je benieuwd naar de vakken die je bij ons op school krijgt? Bekijk dan de filmpjes die onze leraren en leerlingen hebben gemaakt. Van mens en maatschappij tot Engels en van gym tot beeldende vorming. Alles komt voorbij.

Bekijk de voorlichtings-presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio de rotonde, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 6 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school.

Curio Rotonde 173
Curio Rotonde 49

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je kunt de brochure direct bekijken.

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het écht is op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat ligt er in hun kluisje? En wat is er te koop in de kantine? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Curio Rotonde 146

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je ons dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. We bellen of mailen je zo snel mogelijk terug met een reactie. Of bel ons op 088-2097733. Een mail sturen kan ook. Mail je vraag naar infopunt@curio.nl.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door de hele school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?