You are here:

Maak kennis met Curio scala

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Bezoek de open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding of meeloopdag. Je kunt ook een mysterie oplossen tijdens Kom proeven en beleven. Liever online kennismaken? Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of maak een interactieve rondleiding door onze school. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen.

Volg je ons al op Instagram? Daar vind je leuke nieuwtjes en updates over onze school. Check snel instagram.com/curio.scala.

Het kennismaken begint hier

Wat kun je allemaal bekijken op deze pagina? Maak een interactieve rondleiding, bekijk de voorlichtingsfilm, of blader door de brochure. Ook hebben onze docenten leuke filmpjes voor je opgenomen. Onze docent meneer Van der Heijden legt alles aan je uit.

Fotograaf 2

Open dag

Op 12 november van 10.00 tot 14.00 uur ben je samen met je ouders of verzorgers van harte welkom op onze open dag. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer.

Check de docenten- en leerlingenfilmpjes

Onze docenten en leerlingen hebben leuke filmpjes opgenomen voor jou. Je hoort meer over onze computervakken, de ondersteuning op onze school en beeldende vorming. Daarnaast laten leerlingen zien wat de keuzevakken op Curio scala inhouden.

Curio Scala 2022 27
Curio Scala 2022 96

Maak een interactieve rondleiding

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio scala. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ontdek onze snoepjespot: keuzevakken op het gebied van sport, theater, kunst, ondernemen en multimedia. Ook hoor je wat voor ondersteuning wij aanbieden. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio scala, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In slechts 6 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Ondernemer
Cameraman

Blader door de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je kunt de brochure direct digitaal bekijken.

Kom proeven en beleven

Kom een middag kennismaken met Curio scala. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Los een mysterie op en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 8 leerlingen.

Curio Scala 2022 108
Mode

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. Vanwege de coronamaatregelen kan er momenteel één ouder/verzorger meekomen.

Kijkje in de bovenbouw

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Curio Scala 2022 87

Meeloopdag

Zet je aankomend schooljaar de stap van de basisschool naar de middelbare school? Ben je nieuwsgierig naar Curio scala en wil je graag sfeer komen proeven? Dan kan je jezelf opgeven voor een meeloopdag. Je loopt dan een dag mee met de eerste klas en maakt kennis met onze ‘snoepjespot’. Dat zijn keuzevakken op het gebied van ondernemen, sport, multimedia, kunst en theater. Zo ontdek je wat je leuk vindt en wat bij je past.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Sporter
Locatie Curio Scala 3

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?