You are here:

Kennismaken met Curio scala

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar de open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding. Je kunt ook mini-lessen volgen tijdens Kom proeven en beleven. Liever online kennismaken? Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen.

Open dag

De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past. De eerstvolgende open dag is op zaterdag 12 februari 2022.

 

Kom proeven en beleven

Kom een middag kennismaken met Curio scala. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Los een mysterie op en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 8 leerlingen.

Kom proeven en beleven Curio scala

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. Vanwege de coronamaatregelen kan er momenteel één ouder/verzorger meekomen.

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Meeloopdag

Zet je aankomend schooljaar de stap van de basisschool naar de middelbare school? Ben je nieuwsgierig naar Curio scala en wil je graag sfeer komen proeven? Dan kan je jezelf opgeven voor een meeloopdag. Je loopt dan een dag mee met de eerste klas en maakt kennis met onze ‘snoepjespot’. Dat zijn keuzevakken op het gebied van ondernemen, sport, multimedia, kunst en theater. Zo ontdek je wat je leuk vindt en wat bij je past.

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio scala, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In slechts 6 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Voorlichtingspresentatie Curio scala

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio scala. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ontdek onze snoepjespot: keuzevakken op het gebied van sport, theater, kunst, ondernemen en multimedia. Ook hoor je wat voor ondersteuning wij aanbieden. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. 

Locatie Curio Scala 3

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?