Meelopen op Curio scala

Zit jij in groep 8? Dan ga je bijna naar de middelbare school. Ben je nieuwsgierig naar Curio scala en wil je graag sfeer komen proeven? Dan kan je jezelf opgeven voor onze meeloopdag. Die is altijd op dinsdag van 08.15 tot 14.00 uur. Je loopt een dag mee met een eerste klas en maakt kennis met 1 van onze keuzemodules. Je mag zelf kiezen of je mee wil doen met de les van ondernemen, sport, multimedia, kunst, theater of onze 'en meer' lessen. Laat je daarbij lekker verrassen. Zo ontdek je wat je leuk vindt en wat bij je past. Kom een kijkje nemen in onze school en maak kennis met onze leerlingen en docenten. Kun je maar een halve dag? Geen probleem. Hopelijk zien we je binnenkort bij ons op school. Je bent van harte welkom! 

Aanmelden

Binnen 30 minuten na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een e-ticket. Dit e-ticket scannen we op de dag van het event bij de ingang. 24 uur van te voren sturen wij je nog een herinneringsmail met het e-ticket. 

Helaas zijn de meeloopdagen vol, maar je kunt je nog wel aanmelden voor Kom proeven en beleven op 22 februari van 18.30 - 21.00 uur.

Je kunt dan zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Volg mini-lessen en ontdek de school. Maak kennis met de mensen die op onze school werken en misschien wel met je toekomstige klasgenoten.

Aanmelden Kom proeven en beleven