You are here:

Kennismaken met Curio steenspil in groep 7 en 8

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennis maken met onze school. Bezoek de open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding. Je kunt ook een aantal mini-lessen volgen tijdens Kom proeven en beleven. Online kennismaken kan ook. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen. 

Open dag

De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past. We hebben een open avond op vrijdag 4 februari en een open dag op zaterdag 5 februari.

Kom proeven en beleven

Kom samen met een vriendje of vriendinnetje een avond kennismaken met Curio steenspil. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Volg mini-lessen en ontdek onze leerroutes. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten.

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen.

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Curio steenspil Talk (online)

Op woensdag 24 november 2021 organiseerde wij Curio steenspil Talk. Een interactieve webinar voor ouders en nieuwe leerlingen. Tijdens deze talkshow komen verschillende docenten aan het woord. Maak kennis met het onderwijs van Curio steenspil: de begeleiding, onze leerroutes, maatwerk onderwijs en meer. 

 

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio steenspil, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio steenspil. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ontdek hoe wij onderwijs op maat geven en wat de populaire leerroute sport en veiligheid inhoudt. Ook hoor je wat de ondersteunings- en leerjaarcoördinator voor jou kan betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Stel een vraag

Is je vraag nog niet beantwoord? Of wil je liever persoonlijk contact?

Je kan ons altijd bellen op 088-2097161 of mailen naar steenspil@curio.nl.

Meer informatie over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Dit geeft je meer mogelijkheden om op eigen tempo en niveau te werken. Via The Rent Company kan je een laptop huren of kopen. 

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?