You are here:

Kennismaken met Curio steenspil in groep 7 en 8

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar onze open dag op 19 en 20 januari 2024. Je kunt je ook aanmelden voor een een vip-rondleiding, of mini-lessen volgen tijdens de reguliere editie van Kom proeven en beleven. Online kennismaken kan ook. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen. 

Curio Steenspil 73

Kom proeven en beleven

Kom samen met een vriendje of vriendinnetje een avond kennismaken met Curio steenspil. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Volg mini-lessen en ontdek onze leerroutes. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten.

Kom naar onze open dag

Je bent welkom op 19 en 20 januari 2024 met jouw ouder(s) en of verzorger(s). De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past.

Curio Steenspil 8
Curio Steenspil 126

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen.

Check de nieuwe schoolvideo

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op de school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. In onze nieuwe schoolvideo vertellen ze waarom ze hebben gekozen voor Curio steenspil. En wat ze het leukste vinden aan de school. Kijk je mee?

Curio Steenspil 10

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je kunt de brochure direct bekijken.

Curio steenspil Talk (online)

Op woensdag 15 november 2023 organiseerde wij Curio steenspil Talk. Een interactieve webinar voor ouders en nieuwe leerlingen. Tijdens deze talkshow komen verschillende docenten aan het woord. Maak kennis met het onderwijs van Curio steenspil: de begeleiding, onze leerroutes, maatwerk onderwijs en meer.

Curio Steenspil 119
Steenspil Voorlichtigspresentatie

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio steenspil, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Curio Steenspil 154

Stel een vraag

Is je vraag nog niet beantwoord? Of wil je liever persoonlijk contact? Je kan ons altijd bellen op 088-2097161 of mailen naar steenspil@curio.nl.

Meer informatie over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Dit geeft je meer mogelijkheden om op eigen tempo en niveau te werken. Via The Rent Company kan je een laptop huren of kopen.

Curio Steenspil 102

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?