You are here:

Kies jouw mbo

Weet je al precies wat je wilt gaan doen? Of heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Waar je ook staat, wij zijn er om je te helpen. Dit jaar kies je een studie zoals het jou uitkomt. Online of op onze scholen. Oriënteer je met onze voorlichtingen. Bekijk 1 van de 50 webinars. Loop een dagje mee. Kies jouw mbo-opleiding bij Curio.

Open dagen

Curio ontvangt je graag op een van onze scholen. Hiervoor houden we open dagen en informatieavonden. Klik op de button hieronder, kies je datum en meld je aan. Tot snel!

Curio MBO Marketing&Communicatie 44
Curio MBO Marketing&Communicatie 29

Loop een dag mee

Benieuwd hoe een schooldag bij Curio eruit ziet? Meld je aan voor een meeloopdag. Volg lessen, ontmoet studenten en voel je voor even al een echte student.

Meld je aan voor het mbo

Heb je je keuze gemaakt? En wil je komend schooljaar starten? Dan is aanmelden de volgende stap. Ook dat kan natuurlijk gewoon online. Houd je DigiD bij de hand en zorg voor een geldig e-mailadres. Dan is het zo gepiept. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 november. Doe je dat vóór 1 april 2023, dan ben je zeker van een plek bij Curio.

Kies Jouw Mbo Geel 2
Kies Jouw Mbo Roze

Hulp bij studiekeuze

Als ouder/verzorger speel je een cruciale rol in de studiekeuze van je kind. Het is belangrijk om samen te overleggen over de juiste studie en opleiding die past bij de interesses en vaardigheden van je kind. Onze video biedt advies en informatie over verschillende opleidingen en we bieden ook een studiekeuzetest aan om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Studiekeuzegids aanvragen

Van fashion designer tot technicus elektrotechniek. Met de mbo-opleidingen van Curio kun je het allemaal worden. De opleidingen zijn ingedeeld in twaalf interessegebieden. Je vindt ze allemaal terug in de studiekeuzegids en op curio.nl/mbo. De studiekeuzegids kan je hier aanvragen.

Curio MBO Marketing&Communicatie 16
Kies Jouw Mbo Geel

Heb je nog vragen?

Misschien weet je na al deze stappen nog steeds niet goed wat bij je past. Maak dan een afspraak voor een studiekeuzeadviesgesprek. Zijn er dingen onduidelijk? Of is er bepaalde info die je mist? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Stuur een WhatsApp bericht, mail of bel ons.