You are here:

Kennismaken met Curio effent

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennismaken met onze school. Meld je aan voor Kom proeven en beleven. Of kom samen met je ouders of verzorgers naar school voor een vip-rondleiding. Liever online kennismaken? Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of maak een interactieve rondleiding door onze school. Je kunt ook workshops volgen vanuit huis. Bekijk het complete aanbod hieronder. Heb je een speciale vraag? Dan kun je ons bellen of een mail sturen. 

Kom proeven en beleven

Kom samen met 1 ouder/verzorger een avondje kennismaken met Curio effent. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Neem een kijkje in het gebouw en volg een paar lessen. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 7-leerlingen.

Fotograaf 2
Bakker

Open dag

De open dag van 5 februari gaat helaas niet door. Op andere data organiseren we kleinschalige activiteiten op school, zodat je toch op een leuke manier kunt kennismaken met Curio effent. Meld je aan voor Kom proeven en beleven. Of kom samen met je ouders of verzorgers naar school voor een vip-rondleiding. Deze activiteiten zijn speciaal voor groep 8-leerlingen.Zit je in groep 7? Hou dan de website goed in de gaten. In april en oktober organiseren we activiteiten speciaal voor jou.

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. Je ouders of verzorgers mogen ook mee. Deze activiteit is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Effent 65
Effent 74

Wandel online door de school

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio effent. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ontdek het #WeCare project van klas 1 waarin je een hele week op pad gaat. Ook hoor je alles over onze nieuwe, leuke programma voor de bovenbouw. En we leggen uit wat de mentor en ondersteuningscoördinator voor jou kunnen betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Check de vlogs van onze leerlingen

Onze leerlingen maakten speciaal voor jou een aantal vlogs. Kom meer te weten over de vakken biologie, techniek, Project C en over de mavo/havo brugperiode. De leerlingen vertellen ook waarom zij voor Curio effent kozen. En ze leggen uit wat je kunt verwachten tijdens de lessen. Kijk je mee?

Mode
Kinderopvang

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je kan de brochure direct downloaden en bekijken.

Bekijk de voorlichtings- presentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio effent, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In minder dan 10 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Effent Voorlichtingspresentatie2
Sporter

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op school? Dan vraag je dat natuurlijk aan onze leerlingen. In verschillende filmpjes vertellen ze meer over de iPad die we op school gebruiken. En wat ze leuk vinden aan Curio effent. Ook hebben ze heel veel tips voor groep 7 en 8-leerlingen. Bekijk de filmpjes hieronder!

Ontdek onze mavo/ havo-brugperiode

Heb jij een mavo/havo-advies van de basisschool? Schrijf je dan in voor de tweejarige mavo/ havo-brugperiode op Curio effent. Binnen twee jaar groei je stap voor stap naar het havoniveau. Een succesroute: ruim 45% van de leerlingen maakt een geslaagde overstap. Je kunt natuurlijk ook na je eindexamen mavo doorstromen naar de havo.

Boswachter
Effent 89

Vragen?

Tijdens de open dag worden altijd veel vragen gesteld. Hoe wij omgaan met pesten bijvoorbeeld. Of wanneer je weet bij wie je in de klas zit en wie je mentor is. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?