You are here:

Kennismaken met Curio pomona

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennismaken met onze school. Kom naar de open dag. Blader door de brochure of bekijk de voorlichtingspresentatie. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen. Bekijk alle opties hieronder.

Kinderopvang

Open dag

De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past. De volgende open dag is op zaterdag 20 januari 2024.

Download onze brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Curio Pomona Huiskamer

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio pomona, kun je hier onze voorlichtingspresentatie aanvragen. In ongeveer een kwartiertje maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school.

Luister naar onze leerlingen

Wil je weten hoe het er écht aan toegaat op onze school? Dan vraag je dat natuurlijk aan de leerlingen. Wat vinden ze zo fijn aan de school? En wat willen ze na school gaan doen? Onze leerlingen vertellen het allemaal.

Boswachter

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Dan kun je dat via ons contactaanvraagformulier laten weten. Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Locatie Curio Pomona 2