Kennismaken met Curio prinsentuin van cooth

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Bezoek de open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding. Je kunt ook mini-lessen volgen tijdens Kom proeven en beleven. Liever online kennismaken? Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of maak een interactieve rondleiding door onze school. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen.

Kom naar de open dag

Op 5 november 2022 van 10.00 tot 15.00 uur ben je samen met je ouders of verzorgers van harte welkom op onze open dag. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer.

Sanne Bas Curio Van Cooth 55
Boswachter

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen.

Kom proeven en beleven

Kom samen met je ouders/verzorgers een avondje kennismaken met Curio prinsentuin van cooth. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten.

Sanne Bas Curio Van Cooth 100
Dierenartsassistent

Download onze brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin van cooth, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 10 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Prinsentuin Van Cooth Voorlichtingspresentatie
Dronepiloot

Interactieve rondleiding door de school (online)

Tijdens de interactieve rondleiding kun jij onze school bekijken vanuit huis. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. We vertellen je meer over de TOP-lessen. Dit staat voor Talenten Ontdek Plek (TOP). Op deze manier maak je kennis met de verschillende profielen die je bij ons kunt volgen. Ook hier vertellen we graag meer over. En je hoort wat een mentor en een leerjaarcoördinator voor jou kunnen betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Meer informatie over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Dit geeft je meer mogelijkheden om op eigen tempo en niveau te werken. Via The Rent Company kan je een laptop huren of kopen.

Curio Prinsentuin Van Cooth Algemeen 3
Kinderopvang

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Stel je vraag via ons contactformulier. Dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. Bellen naar 088-2097878 of mailen naar prinsentuinvancooth@curio.nl mag natuurlijk ook altijd.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?