Kennismaken met Curio prinsentuin van cooth

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je alvast ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Bezoek de open dag of meld je aan voor een vip-rondleiding. Je kunt ook mini-lessen volgen tijdens ons event Kom proeven en beleven. Liever online kennismaken? Bekijk de digitale voorlichtingspresentatie of maak een interactieve rondleiding door onze school. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen.

Kom naar de open dag

Op zaterdag 27 januari van 10.00 tot 15.00 uur ben je samen met je ouders of verzorgers van harte welkom op onze open dag. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer.

Van Cooth 56
Van Cooth 101

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je antwoord op al je vragen.

Kom proeven en beleven

Kom samen met je ouders/verzorgers een avondje kennismaken met Curio prinsentuin van cooth. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten.

Van Cooth 71
Van Cooth 6

Download onze brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Bekijk de voorlichtings-presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin van cooth, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 10 minuten maak je kennis met ons onderwijs en onze activiteiten. Ook zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je een mail van ons.

Prinsentuin Van Cooth Voorlichtingspresentatie

Meer info over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Daarmee kun je op je eigen tempo en niveau werken. Via The Rent Company kun je een laptop huren of kopen.

Curio Prinsentuin Van Cooth Algemeen 3
Van Cooth 78

Stel een vraag

Misschien wil je graag persoonlijk contact met onze school. Stel je vraag via ons contactformulier. Dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug. Bellen naar 088-2097878 of mailen naar infopunt@curio.nl mag natuurlijk ook altijd.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Je wandelt dan door de hele school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?