You are here:

Groen en Dier


Hondentrimmen

Hondentrimmen

Breda

Zijn honden je lievelingsdieren en lijkt het je leuk om voor je werk met honden te werken? Wat dacht je van het knippen van hun vacht? Dan is de opleiding hondentrimmen misschien wel iets voor jou. Met je eigen hondentrimsalon kun je je eigen werkdagen en werktijden indelen. Leer alles over dit mooie vak met onze vernieuwde opleiding hondentrimmen.

Bosmaaier

Professionele gebruik van de bosmaaier

Breda

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die op een veilige manier wil werken met de bosmaaier. Vooral de professionele gebruiker van de bosmaaier heeft veel aan deze cursus.

Parkmachines (1)

Werken met kleine tuin- en parkmachines

Breda

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die op een veilige manier wil werken met kleine tuin- en parkmachines (heggenschaar, motor en accu / bladblazer / cirkelmaaier / graskantensnijder). Vooral de werknemer die nog geen of weinig ervaring heeft in het werken met kleine tuin- en parkmachines heeft veel aan deze cursus.

Grondverzet

Kleinschalig grondverzet

Breda

Deze cursus is uitermate geschikt voor medewerkers van groenbedrijven en dienst beplantingen van gemeenten die beroepsmatig met graafmachine werkzaamheden uitvoeren. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Hoogwerker

Hoogwerker

Breda

De specifieke regels over het werken op hoogte in bomen staan in de Arbo catalogus Hoveniers en Groenvoorziening. Zo staat er dat werknemers kennis en ervaring moeten hebben van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Goede opleiding en training is daarom heel belangrijk. Hier leer je ook welke maatregelen om veilig en gezond te kunnen werken.

Plantenkennis Hovenier

Plantenkennis

Breda

Speciaal voor hoveniers en medewerkers van een hoveniersbedrijf/tuincentrum verzorgen wij deze cursus plantenkennis. Deze cursus helpt je aan de nodige up-to-date kennis van verschillende plantensoorten.