You are here:

Groen en dier


Wet natuurbescherming

Wet Natuurbescherming, niveau 3

Breda

Bij werkzaamheden of onderhoud in groengebieden of in leefgebieden van dieren, kom je in aanraking met de Wet Natuurbescherming. Deze wet is ter bescherming van planten en dieren. Hierbij krijg je te maken met een aantal juridische en praktische zaken. Wanneer je in het bezit bent van een certificaat Wet Natuurbescherming, dan heb je aantoonbaar kennis van deze zaken.

Wet Natuur Bescherming 1

Wet Natuurbescherming niveau 1, hercertificering

Breda

Ben je in het bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 1 en is dit certificaat binnen 6 maanden verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren. Door het succesvol volgen van een bijeenkomst ontvang je een nieuwe licentie van AOC Keurmerk. Daarmee is de certificering weer voor 3 jaar verlengd. Zo blijft u een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Wet Natuur Bescherming 2

Wet Natuurbescherming niveau 2, hercertificering

Breda

Ben je in het bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 2 en is deze licentie (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren. Hercertificeren doe je door een hercertificeringscursus Wet Natuurbescherming 2 te volgen. Na het afronden van deze hercertificeringscursus ontvang je een nieuwe licentie van AOC Keurmerk. Daarmee is je kennis weer opgefrist en de licentie weer voor 3 jaar verlengd. Zo blijf je een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Wet natuurbescherming

Wet Natuurbescherming niveau 3, hercertificering

Breda

Ben je in het bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 3 en is deze licentie (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren. Door het volgen van een bijeenkomst ontvang je een nieuwe licentie van AOC Keurmerk. Daarmee is je geheugen weer opgefrist en de licentie weer met 3 jaar verlengd. Zo blijf je een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Hondentrimmen

Hondentrimmen

Breda

Zijn honden je lievelingsdieren en lijkt het je leuk om voor je werk met honden te werken? Wat dacht je van het knippen van hun vacht? Dan is de opleiding hondentrimmen misschien wel iets voor jou. Met je eigen hondentrimsalon kun je je eigen werkdagen en werktijden indelen. Leer alles over dit mooie vak met onze vernieuwde opleiding hondentrimmen.

Bosmaaier

Professioneel gebruik van de bosmaaier

Breda

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die op een veilige manier wil werken met de bosmaaier. Vooral de professionele gebruiker van de bosmaaier heeft veel aan deze cursus.