You are here:

Groen en Dier


Wet natuurbescherming

Wet Natuurbescherming niveau 3, hercertificering

Breda

Ben je in het bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 3 en is deze licentie (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren. Door het volgen van een bijeenkomst ontvang je een nieuwe licentie van AOC Keurmerk. Daarmee is je geheugen weer opgefrist en de licentie weer met 3 jaar verlengd. Zo blijf je een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Cursus Boeketten

Cursus winkelbloemwerk

Winkelbloemwerk module(s)
Breda

Maak kennis met verschillende bloemen en bloemwerken. In deze cursus zullen vooral de bloemen aan bod komen die je veel ziet in een bloemenwinkel. Afhankelijk van je ervaring kan deze cursus ook een goede aanvulling zijn op je huidige kennis en technieken met bloemwerken.

Basistechnieken, Foto

Cursus basistechnieken bloembinden

Basistechnieken module(s)
Breda

Deze cursus is leuk voor mensen die net instappen, maar ook voor mensen die een verdieping willen op hun huidige bloembindtechnieken.

Rouwboeket

Cursus rouwwerk

Rouwwerk module(s)
Breda

In deze cursus leer je hoe je het mooiste rouwwerk maakt. Als we het hebben over rouwwerk, dan kun je denken aan het met liefde en aandacht maken van onder andere rouwboeketten, stokten rouwtakken, urnversiering en kistbedekkingen. Afhankelijk van je kennis is deze cursus een mooie aanvulling op je huidige kennis van het bloemschikken, maar deze cursus is ook voor de instapper.

Gettyimages 490682710

Cursus bruidswerk

Bruidswerk module(s)
Breda

In deze cursus ga je leren om een bloemwerk te maken voor de mooiste dag in het leven van je opdrachtgever. 

Gettyimages 1161558644

Cursus bloemwerken voor feesten en partijen

Feesten & Partijen module(s)
Breda

Bij feesten en partijen zijn bloemwerken een belangrijk onderdeel van de aankleding. In deze cursus leer je dan ook hoe je met jouw bloemen mooie bloemwerken maakt voor feesten en partijen.