You are here:

Zorg en welzijn


Zorg Helpende Plus

Helpende plus

Werk je al als helpende en wil je graag breder inzetbaar zijn?
Met de opleiding helpende plus kun je je taken en verantwoordelijkheden uitbreiden. Dat maakt je werk meteen een stuk interessanter!

Stagebegeleider

Training beginnend stagebegeleider

Als stagebegeleider begeleidt je studenten in de beroepspraktijk. Dat vraagt om bijzondere kennis en vaardigheden. Curio organiseert daarom de training beginnend stagebegeleider.

Stagebegeleider Kinderopvang

Gevorderde stagebegeleider (werkveld pedagogisch werk)

Stagebegeleiders spelen een belangrijke rol als het gaat om goed opgeleide studenten. Samen werken we aan de pedagogisch medewerker van de toekomst.

Ben jij al een aantal jaar stagebegeleider en wil je graag een cursus volgen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, dan is deze cursus bestemd voor jou!

Nederlands 3F

Nederlands 3F voor de kinderopvang

Binnen de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) zijn de taaleisen voor een pedagogisch medewerker, niveau 3 aangepast.
Pedagogisch medewerkers moeten beschikken over taalniveau 3F voor mondeling taalvaardigheid. Dit bestaat uit de deelvaardigheden lezen, luisteren, spreken en gesprekken voeren. 

Basiszorg

Individuele basiszorg verlenen

Wil je graag als beroepskracht in of doorstromen in de zorg?
Dan is dit echt iets voor jou!

Met deze cursus leer je hoe je op een verantwoorde manier mensen individuele basiszorg kunt geven. Je leert de zorgvrager te helpen bij persoonlijke zorg en algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Wonen En Welbevinden

Ondersteunen bij wonen en welbevinden

Een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving van jouw cliënt, dat wil jij toch ook?!