You are here:

Skills en persoonlijke ontwikkeling


Curio MBO Facilitair 22 (1)

Persoonlijk profileren op de arbeidsmarkt

Breda, Etten-Leur of Roosendaal

Hoe haal je het beste uit jezelf naar boven? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Hoe profileer je je op een daadkrachtige manier? Hoe communiceer je helder, en wanneer nodig overtuigend, waar je wensen en belangen liggen?
In de training “Persoonlijk Profileren” leer je hoe je jezelf sterker kunt profileren en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten en vermogens. Doel van dit traject is om jou zelfredzaam te maken op de arbeidsmarkt. Het schrijven van sollicitatiebrieven/ motivatiebrieven en het oefenen van netwerk- en sollicitatiegesprekken behoren hier ook bij.

Curio Verzorgende IG 10 (1)

Veilig werken

Breda of Roosendaal

Veilig werken is een breed begrip en belangrijk in elke branche. Het is interessant voor mensen die met bepaalde middelen of apparatuur werken waarbij het van belang is te letten op de veiligheid. De cursus verdiept zich in deze stof en creëert bewustwording.

Default Thumbnail

Beter communiceren: Meer plezier in je werk

Etten-Leur

Heb jij ook last van een hoge werkdruk(beleving) en/of worstel je met alle taken en verantwoordelijkheden die op je afkomen? Die hoge werkdruk en/of de beleving hiervan zorgt er soms voor dat je minder plezier hebt in je werk en niet die kwaliteit kan leveren die je zou willen leveren.

Door te leren hoe je jouw ideale weekplanning kan vormgeven, nee kan zeggen, en je je beter kan focussen op een taak en meer kan ontspannen, krijg je uiteindelijk weer meer plezier in je werk.

Gettyimages 1133850640

Cursus Nederlandse Taal B2

Wil jij je niveau van de Nederlandse taal verhogen naar niveau B2?

Volg dan deze cursus!