You are here:

Persoonlijk profileren op de arbeidsmarkt

Hoe haal je het beste uit jezelf naar boven? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Hoe profileer je je op een daadkrachtige manier? Hoe communiceer je helder, en wanneer nodig overtuigend, waar je wensen en belangen liggen?
In de training “Persoonlijk Profileren” leer je hoe je jezelf sterker kunt profileren en hoe je optimaal gebruik kunt maken van je talenten en vermogens. Doel van dit traject is om jou zelfredzaam te maken op de arbeidsmarkt. Het schrijven van sollicitatiebrieven/ motivatiebrieven en het oefenen van netwerk- en sollicitatiegesprekken behoren hier ook bij.

Algemene informatie over de training

Wil je verder groeien en je (sterker) profileren? Tijdens deze training ga je actief aan de slag, ontvang je praktische tips die je gelijk toe kan passen in de praktijk. Je krijgt ook toegang tot Jobport. Dit is een online portal waar je een beroepenverkenner, diverse testen en een vacaturebank vind.

Data:

Er start een nieuwe training op 5 oktober. De overige trainingsdatum in 2023 is op 21 oktober.

Locatie: De training wordt gegeven op diverse data op verschillende locaties. Je kunt kiezen voor Curio te Etten-Leur, Breda of Roosendaal.
Voor: Personen met de ambitie om verder te groeien en zich sterker te profileren.
Kosten: €1250,- per persoon (vrijgesteld van BTW)
Duur: De training duurt 3 dagen.

Inhoud van de cursus

Tijdens de training ga je actief aan de slag onder begeleiding van de trainer. Je ontvangt praktische tips, gelijk toepasbaar in de praktijk.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Bateson; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik; o.a. d.m.v. spellen Gerrickens
 • Hoe werkt de arbeidsmarkt anno 2023
 • Netwerken en personal branding
 • CV, brief en gespreksvoering
 • Hoe profileer ik mijzelf anno 2023
 • Solliciteren anno 2023
 • Veranderen, haal eruit wat erin zit
 • Kom uit jouw comfortzone; je kunt meer dan je denkt
 • Persoonlijke effectiviteit:’ Word de beste versie van jezelf’
 • Regie over jouw loopbaan en jouw leven; welke keuzes maak jij?
 • Duurzame inzetbaarheid & vitaliteit

Resultaat

Na deze training ben je in staat om jezelf daadkrachtig te profileren. Je bent je bewust van je kwaliteiten, maar ook van je ontwikkelpunten. Je bent in staat je kwaliteiten en talenten optimaal in te zetten. Daarnaast kun je belangen en wensen duidelijk communiceren en wanneer nodig kun je overtuigend optreden. Ook heb je je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroot.

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een Bewijs van Deelname van Curio.

Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie. Bij maatwerktrajecten is er ruimte voor bedrijfsspecifieke toepassingen, vragen en doelstellingen.