You are here:

Groen en dier


Nkc 2

Motorkettingzagen NKC niveau 2

Breda

Ben jij een gebruiker van motorkettingzagen, vijl je de zaagketting en wil je meerdere zaagtechnieken leren? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken en ontvang je na afloop een certificaat van het NKC. 

Nkc 3

Motorkettingzagen NKC niveau 3

Breda

Ben jij een kettingzaaggebruiker voor het vellen van dunne bomen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken voor het vellen van bomen met een maximale diameter van 30 cm zonder hulpmiddelen. Na afloop ontvang je een certificaat van het NKC. 

Nkc 4

Motorkettingzagen NKC niveau 4

Breda

Ben jij een kettingzaaggebruiker voor het vellen van bomen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken voor het vellen van bomen met een maximale diameter van 30 cm met gebruik van velhulpmiddelen. Na afloop ontvang je een certificaat van het NKC. 

Nkc 5

Motorkettingzagen NKC niveau 5

Breda

Ben jij een kettingzaaggebruiker? Wil je bomen met een diameter groter dan 30 cm en/of zware scheefstand veilig vellen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je de kettingzaag veilig te gebruiken voor het vellen van bomen met een diameter groter dan 30 cm en je kettingzaag te onderhouden. Na afloop ontvang je een certificaat van het NKC. 

Gewsbscha

Gewasbescherming A

Breda

Om beroepsmatig gebruik te mogen maken van gewasbeschermingsmiddelen, heb je sinds 1 juli 1996 een licentie nodig. Na het behalen van het examen 'Gewasbescherming A', heb je de bevoegdheid voor het  toepassen, verkopen en/of in opslag hebben van gewasbeschermingsmiddelen.

Gewsbschb

Gewasbescherming B

Breda

Voor het gebruik maken van gewasbescherming op het terrein van derden, heb je een extra licentie nodig. Deze licentie krijg je na het behalen van je diploma gewasbescherming B. Deze cursus kun je volgen na het behalen van je diploma gewasbescherming B.