Curio prinsentuin Oudenbosch

Leerwegen
Kenmerken

Over Curio prinsentuin Oudenbosch

Bij Curio prinsentuin Oudenbosch voel je je snel thuis. Onze vmbo-school is ruim opgezet, maar niet te groot. Zo leren we jou goed kennen. We helpen je het beste uit jezelf te halen. Onze docenten zijn altijd in jou geïnteresseerd. Heb jij een idee? Of een vraag? Vertel het ons. We nemen je serieus en helpen je verder.

We bieden meer dan goed onderwijs. Curio prinsentuin Oudenbosch heeft een hoog slagingspercentage. Je leert bij ons op jouw niveau. Kun je meer aan? Volg 1, meer of zelfs alle vakken op een hoger niveau. Je hebt veel geleerd als je bij ons jouw vmbo-diploma haalt. Je hebt je talenten ontwikkeld en weet wat je later wilt doen. Ook ben jij zelfstandig en verantwoordelijk. Je kent jouw sterke kanten. En het belangrijkste: je kijkt terug op een fijne schooltijd.

Ons onderwijs

Curio Oudenbosch Sfeer 92

Onze school vindt het belangrijk dat we alle leerlingen goed begeleiden. Met de juiste begeleiding kun je beter presteren en zit je lekkerder in je vel. Daarom bieden wij goede ondersteuning. Dat gebeurt zoveel mogelijk binnen de lesuren. Bijvoorbeeld tijdens het mentoruur.

Lees meer
Curio Oudenbosch Sfeer 5

Curio prinsentuin Oudenbosch neemt leerlingen en hun ideeën serieus. Heb jij een idee of vraag? Wij zeggen nooit zomaar ‘nee’. We gaan samen op zoek naar wat mogelijk is en bieden maatwerk voor iedere leerling. Bij ons kun je leren op jouw niveau. Kun je meer aan? Dan is er de mogelijkheid om 1 of meer vakken op een hoger niveau te volgen.

Lees verder
Curio Oudenbosch Sfeer 41

In de bovenbouw bereiden we je voor op een vervolgopleiding. Aan het eind van de tweede klas maak je een keuze voor 1 van onze 5 leerroutes. Deze leerroute kies je naast het profiel Groen. Ga voor de leerroute horeca, groen, sport, techniek of vormgeving.

Lees meer
Curio Oudenbosch Sfeer 75

Curio prinsentuin Oudenbosch biedt alle leerwegen aan. De basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg en mavo+. 

Lees meer

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Je wandelt dan door de hele school . Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Curio Oudenbosch 15

"Iedereen kent elkaar en je kunt lekker jezelf zijn"

‎Floor (14 jaar)