Curio prinsentuin Oudenbosch

Leerwegen
Kenmerken

Over Curio prinsentuin Oudenbosch

Bij Curio prinsentuin Oudenbosch voel je je snel thuis. Onze vmbo-school is ruim opgezet, maar niet te groot. Zo leren we jou goed kennen. We helpen je het beste uit jezelf te halen. Onze docenten zijn altijd in jou geïnteresseerd. Heb jij een idee? Of een vraag? Vertel het ons. We nemen je serieus en helpen je verder.

We bieden meer dan goed onderwijs. Curio prinsentuin Oudenbosch heeft een hoog slagingspercentage. Je leert bij ons op jouw niveau. Kun je meer aan? Volg een, meer of zelfs alle vakken op een hoger niveau. Je hebt veel geleerd als je bij ons jouw vmbo-diploma haalt. Je hebt je talenten ontwikkeld en weet wat je later wilt doen. Ook ben jij zelfstandig en verantwoordelijk. Je kent jouw sterke kanten. En het belangrijkste: je kijkt terug op een fijne schooltijd.

Curio prinsentuin Oudenbosch heeft geen loting of leerlingen stop. 

Ons onderwijs

Curio Prinsentuin Oudenbosch Begeleiding

Onze school vindt het belangrijk dat alle leerlingen goed worden begeleid. Met de juiste begeleiding kun je beter presteren en zit je lekkerder in je vel. Daarom bieden wij goede ondersteuning. Dat gebeurt zoveel mogelijk binnen de lesuren. Bijvoorbeeld tijdens het mentoruur.

Lees meer
Curio Prinsentuin Oudenbosch Klas

Curio prinsentuin Oudenbosch neemt leerlingen en hun ideeën serieus. Heb jij een idee of vraag? Wij zeggen nooit zomaar ‘nee’. We gaan samen op zoek naar wat mogelijk is en bieden maatwerk voor iedere leerling. Bij ons kun je leren op jouw niveau. Kun je meer aan? Dan is er de mogelijkheid om een of meer vakken op een hoger niveau te volgen.

Lees verder
Curio Prinsentuin Techniek 2

In de bovenbouw bereiden we je voor op een vervolgopleiding. Aan het eind van de tweede klas maak je een keuze voor een van onze vijf leerroutes. Deze leerroute kies je naast het profiel groen. Ga voor horeca, groen, sport, techniek of vormgeving.

Lees meer
Curio Prinsentuin Oudenbosch Algemeen (3)

Curio prinsentuin Oudenbosch biedt alle leerwegen aan. De basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg en mavo+. 

Lees meer

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Curio Prinsentuin Oudenbosch Quote

"Iedereen kent elkaar en je kan lekker jezelf zijn "

‎Floor (14 jaar)