Kennismaken met Curio prinsentuin Oudenbosch

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je weten hoe het er op onze school aan toegaat? Je kan op verschillende manieren kennismaken met onze school. Bezoek de open dag op 15 oktober. Meld je aan voor een vip-rondleiding of volg mini-lessen tijdens Kom proeven en beleven. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen. Maak kennis met Curio prinsentuin Oudenbosch wanneer het jou uitkomt.

Bakker

Kom naar de open dag

Je bent welkom op 15 oktober met jouw ouder(s) en of verzorger(s) van 10.00 uur tot 14.00 uur. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past.

Download onze brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Curio Oudenbosch 2022 92
Boswachter

Bekijk de voorlichtings- presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin Oudenbosch, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In minder dan 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Wandel door de school (online)

Tijdens de interactieve rondleiding laten we je onze school zien. Wandel binnen bij de praktijk- en theorielessen en ontdek hoe het er tijdens de pauze aan toegaat. Je komt meer te weten over het profiel groen dat wij op onze school aanbieden. En je hoort waarvoor je bij je mentor of het ondersteuningsteam terecht kunt. Wil jij alles zien of sla je sommige stukken liever over? Jij kiest.

Prinsentuin Oudenbosch2
Sporter

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. De vip-rondleiding is onder lestijd.

Kom proeven en beleven

Kom samen met één ouder/verzorger een avondje kennismaken met Curio prinsentuin Oudenbosch. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Kom proeven en beleven is speciaal voor groep 7 en 8-leerlingen

Curio Oudenbosch 2022 58
Lasser

Stel een vraag

Heb je een speciale vraag? Of wil je persoonlijk contact opnemen? Je kan ons bellen op 088-2097070 of stuur een mail naar prinsentuinoudenbosch@curio.nl. Wil je liever ons contactaanvraagformulier gebruiken? Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Meer informatie over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Dit geeft je meer mogelijkheden om op eigen tempo en niveau te werken. Via The Rent Company kan je een laptop huren of kopen.

Curio Oudenbosch 2022 50

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?