Kennismaken met Curio prinsentuin Oudenbosch

Zit jij in groep 7 of 8? En wil je weten hoe het er op onze school aan toegaat? Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school. Bezoek de open dag. Meld je aan voor een vip-rondleiding of volg mini-lessen tijdens ons event Kom proeven en beleven. Maak een interactieve rondleiding door onze school of bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Heb je een speciale vraag? Dan kan je ons bellen of een mail sturen. Maak kennis met Curio prinsentuin Oudenbosch wanneer het jou uitkomt.

Curio Oudenbosch Portret 31

Kom naar de open dag

Je bent welkom op 20 januari met jouw ouder(s) en of verzorger(s) van 10.00 uur tot 14.00 uur. De open dag is de ideale manier om kennis te maken met onze school. Loop door het gebouw, stel al je vragen en proef de sfeer. Zo ontdek je of de school bij je past.

Download onze brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail.

Curio Oudenbosch Sfeer 73
Curio Oudenbosch Portret 95

Bekijk de voorlichtings-presentatie

Om je een goed beeld te geven van Curio prinsentuin Oudenbosch, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In minder dan 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten krijg je dan een mail van ons.

Curio Oudenbosch Sfeer 46

Vraag een vip-rondleiding aan

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. De vip-rondleiding is onder lestijd.

Kom proeven en beleven

Kom samen met 1 ouder/verzorger een avondje kennismaken met Curio prinsentuin Oudenbosch. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Volg mini-lessen en maak kennis met de mensen die op onze school werken. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Het event Kom proeven en beleven is speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Curio Oudenbosch Sfeer 66
Curio Oudenbosch Portret 51

Stel een vraag

Heb je een speciale vraag? Of wil je persoonlijk contact met ons? Je kunt ons bellen op 088-2097070 of stuur een mail naar infopunt@curio.nl. Wil je liever ons contactaanvraagformulier gebruiken? Geef je vraag door, dan bellen of mailen we je zo snel mogelijk terug.

Meer info over laptophuur of -koop

Iedere leerling werkt met een eigen laptop. Daarmee kun je op je eigen tempo en niveau werken. Via The Rent Company kun je een laptop huren of kopen.

Curio Oudenbosch Portret 95 (1)

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Wandel de hele school door. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?