Ouderraad Curio prinsentuin oudenbosch

Als ouderraad vertegenwoordigen we alle ouders en verzorgers van de ruim 450 leerlingen van Curio prinsentuin oudenbosch.

Wat we belangrijk vinden

Ons doel is om de communicatie tussen school, ouders/verzorgers en leerlingen te optimaliseren. Ook willen we een waardevolle ouderbetrokkenheid creëren. Wanneer ouders/verzorgers en school goed samenwerken, kunnen we samen zorgen voor een prettig schoolklimaat. Hier hebben de leerlingen - onze kinderen - baat bij.

Wat we doen

De ouderraad van Curio prinsentuin oudenbosch vergadert gemiddeld vijf tot zes keer per jaar. De vergaderingen worden bijgewoond door de onderwijsmanagers. Onderwerpen waarover wordt meegepraat en -gedacht zijn bijvoorbeeld: schoolactiviteiten en onze aanwezigheid hierbij, gebruik van devices (bijv. notebooks) in het onderwijs en ouderbijdragen. Maar ook examencijfers, les- of lerarenuitval, de diploma-uitreiking, de koers van Curio, alsmede vele andere (beleids)zaken.

Heeft u een vraag of onderwerp voor de agenda van de ouderraad? Of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ouderraad-oudenbosch@curio.nl.

Vacature ouderraad

Bent u een ouder/verzorger die zich graag wil inzetten voor Curio prinsentuin oudenbosch? Wilt u meedenken over allerlei schoolzaken die relevant (kunnen) zijn voor ons als ouders of voor onze kinderen? Dan is de ouderraad de plaats waar u moet zijn.