Over Curio pomona

Wij willen dat jij lekker in je vel zit. Dat je iedere dag met plezier naar school gaat. Misschien is leren voor jou lastig. Of heb je extra hulp nodig op het voortgezet onderwijs. Op Curio pomona krijg je op het juiste moment de juiste steun. Wij geven meer ondersteuning en aandacht dan op andere scholen. Bijvoorbeeld hulp bij het leren. Maar ook bij je persoonlijke ontwikkeling.

Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. We willen je goed leren kennen. Ook maken we duidelijke afspraken met elkaar. We kijken samen regelmatig hoe het met je gaat. En je hebt dagelijks contact met je mentor. Zo kun jij zo goed mogelijk leren en jezelf ontwikkelen.

Op Curio pomona leer je door te doen. We willen graag dat jij je diploma haalt. Maar we zorgen ook dat je een gezellige schooltijd hebt bij ons.

Ons onderwijs

Curio Pomona Theorieles 2

Curio pomona helpt je het beste uit jezelf te halen. Onze school is bijzonder en klein. Je leert bij ons in klassen tussen de 12 en 15 leerlingen groot. Daardoor kunnen we jou altijd de aandacht en zorg geven die je nodig hebt. Dat noemen we passend onderwijs. In de onderbouw (jaar 1 en 2) ontdek je wat het beste bij jou past. In de bovenbouw kies je voor 1 van de 3 profielen.

Lees meer
Curio Pomona Begeleiding (1)

Op onze school krijg je meer ondersteuning dan op andere scholen. Bijvoorbeeld hulp bij het leren en je persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer
Curio Pomona Techniek 3

In de bovenbouw kies je uit drie verschillende profielen: economie en ondernemen (E&O), zorg en welzijn (Z&W) of produceren, installeren en energie (PIE).

Lees meer
Curio Pomona Algemeen Gang 2

Vanuit het basisonderwijs kun je rechtstreeks worden aangemeld op Curio pomona. Plaatsing start met een intakegesprek. Dit duurt ongeveer een uur en vindt onder schooltijd plaats. Hierdoor krijgen jij en je ouder(s)/verzorger(s) een goed beeld van onze school. We kijken of alle gegevens aanwezig zijn. Eventueel spreken we af wat er later nog opgestuurd moet worden. 

Lees meer
Locatie Curio Pomona 2

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Curio Pomona Portrait Jannes Van Bragt

"Je krijgt veel aandacht van de docenten. Het is fijn dat ze goede uitleg geven"

- Jannes van Bragt