Samen sterk voor verandering, vernieuwing en verbetering
Stel, je hebt een vraagstuk over het onderwijs of de maatschappij. Dan kun je daar in een leerlab van Curio mee aan de slag. Samen met andere docenten, experts, studenten en leerlingen.

Gettyimages 874157664

Wat is een leerlab?

In een leerlab ga je samen een onderzoek doen. Je onderzoekt een vraagstuk uit het onderwijs of de maatschappij. Een leerlab bestaat uit interne en externe docenten, experts, onderzoekers en leerlingen/studenten. Gemiddeld kom je eens in de 6 tot 8 weken een dag(deel) bijeen. Twee jaar lang. Je wisselt kennis uit, inspireert elkaar en zet samen experimenten op. Met als doel dat iedere deelnemer op zijn of haar eigen werkplek een vernieuwing, verbetering of verandering realiseert. Maak kennis met de leerlabs van Curio.

Onze leerlabs

Leerlabs Achtergrond

Kom bij het lab

Zit jij boordevol ideeën? Loop jij graag voorop? En wil je het verschil maken in het onderwijs? Meld je dan aan voor een van de leerlabs van Curio. Zowel interne als externe deelnemers zijn welkom. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail of meld je gelijk aan: Aanmelden Curio leerlabs | Curio.