You are here:

Curio, de beroepsopleider van de regio

Goed voorbereid je toekomst in, met een vmbo- of mbo-diploma. Daarvoor ga je naar Curio. Curio helpt jou je talenten te ontwikkelen. Curio prikkelt jouw nieuwsgierigheid om te leren. Bij Curio ontdek je waar je leer- en werkplezier ligt. Jij stapt straks zelfbewust de arbeidsmarkt van de toekomst in, hoe die er ook zal uitzien.

Beroepsopleiding, een goede keus

De arbeidsmarkt in West-Brabant schreeuwt om goed opgeleid personeel. Curio heeft leuke en praktische opleidingen. Voor veel jongeren is dat dé manier om een vak te leren. Om een diploma te halen. En een leuke baan te vinden. Of zelfs door te studeren op het hbo.

Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarna kun je naar het mbo. Dat vind je in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Ons beroepsonderwijs is veelkleurig en divers. Net als onze leerlingen en studenten. Van meubelmaker tot sportcoach. Van kok tot onderwijsassistent. Bij Curio kun je het allemaal worden.

Jouw leerroute staat centraal

De vmbo-scholen en mbo-opleidingen van Curio werken samen. Ze sluiten goed op elkaar aan. Daarom kun je bij Curio makkelijk overstappen of doorleren. Jij kiest, want het is jouw leerroute.

Curio staat continu in verbinding met de West-Brabantse bedrijven en instellingen voor stages, bedrijfsbezoeken en projectopdrachten. Dáár verken en ervaar je de echte praktijk. Bedrijven weten: je moet de leerlingen en studenten van Curio hebben.  

Curio laat leerlingen en studenten groeien.