Johan Cruyff College Roosendaal

Bijzonderheden
  • Voor topsporters
  • Topfysiotherapie
  • Sport en voeding
  • Sportpsychologie
Locatie Curio Knipplein 11 JCC 1

Over Johan Cruyff College

Ben jij (aankomend) topsporter en wil je tegelijkertijd een mbo-opleiding volgen? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij begrijpen dat je heel veel tijd aan je sport wilt besteden en geven je daar dan ook alle ruimte voor. Tegelijkertijd eisen we wel van je dat je je voor de volle 100% inzet voor je studie. En ook daar geven we je alle ruimte voor.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Opleidingen

Marketing En Communicatie 3

Acties bedenken, communicatieplannen schrijven, voorlichting geven. Je leert het tijdens de opleiding medewerker marketing en communicatie. Verder leer je wat een huisstijl is, wat er komt kijken bij drukwerk, hoe je een website onderhoudt en werk je met vormgevingsprogramma’s. Kortom: hoe ga je de promotie van de producten aanpakken?

Medewerker marketing en communicatie (Sport en business)
Sport En Bewegen 4

Jij als coördinator sportinstructie, training en coaching hebt doorzettingsvermogen. Deelnemers vertrouwen jou en jij inspireert hen en haalt het beste in hen naar boven. Je toont doorzettingsvermogen en je kan sport en bewegen-deelnemers (SB) motiveren om gefocust te blijven op gestelde doelen. Jij bent inzetbaar op een heel breed terrein van sportbeoefening. Voor reguliere sporten, voor minder reguliere sporten en voor 'nieuwe' sporten. Je kunt je beroep om die reden in veel organisaties uitoefenen.

Coördinator sportinstructie, training en coaching
Sport En Bewegen 2

Bij het Johan Cruyff College in Roosendaal word je begeleid door, naast uiteraard je docenten, een drietal sportspecialisten: een sportfysiotherapeut, een sportdiëtist en een sportpsycholoog. Daarnaast is er een dependance van het Olympisch Netwerk Brabant gevestigd in ons pand. Hierdoor word je optimaal in de gelegenheid gesteld om zo goed mogelijk te presteren, zowel op school als in je sport.

JCC - Sportondersteunende faciliteiten
JCC 10 Jaar Logo

Het Johan Cruyff College in Roosendaal bestaat 10 jaar. Bekijk de reportage en volg ons op Facebook.

Volg ons op Facebook