You are here:

Laat studenten voor je bellen

Bij Curio vinden we het belangrijk dat studenten praktijkervaring opdoen. Sales en support is een praktijkvak waarin studenten binnen economie en ondernemen telefonische vaardigheden ontwikkelen. Ze volgen theorielessen over gesprekstechnieken, krijgen begeleiding in algemene belprojecten en worden vervolgens getoetst.

De praktijk is de beste leerschool

Na het ontwikkelen van deze vaardigheden gaan tweede- en derdejaarsstudenten bellen voor opdrachtgevers. Teams maken kennis met het doel van de belcampagne tijdens een kick-off presentatie. Wanneer alles duidelijk is, wordt er gestart met het belproject. Met behulp van het professionele belprogramma Steam worden alle gesprekken opgenomen, waarbij studenten worden gecoacht via een coachingsformulier. Alles wordt gemonitord en elke registratie wordt vastgelegd in een rapportage.

Een opdracht op maat

Elke opdracht is anders. Belcampagnes worden daarom op maat gebouwd volgens de wensen van de opdrachtgever. Wat is het doel, wie is de klant, welke informatie moet er worden verkregen, wat is de doorlooptijd? Aan de hand van een Excelbestand met datagegevens gaan de studenten vervolgens aan de slag.

Interesse?

Hebt u een interessante opdracht voor onze studenten? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Curio Groothandel 5

Lees ook