Markendaalseweg 35 Breda

Kenmerken
  • Hospitality en management
  • Hartje centrum
  • Proef Curio
  • Grote keuken
  • Entertainmentlokaal
Locatie Curio Markendaalseweg 35 1

Over Markendaalseweg 35

Van het creëren van fijne werkplekken tot zonvakanties organiseren. En van gasten ontvangen in een hotel tot alles leren over verantwoord eten. Het kan bij Curio Markendaalseweg 35. Iedereen kent elkaar op de opleiding. Maak gezellig een praatje met de docenten. Of help een medestudent met een vak. Dat gaat heel makkelijk omdat onze school klein is. We proberen iedere dag het beste uit jou te halen. Dit doen we met veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Een extraatje bij ons is het restaurant. Deze wordt gerund door onze studenten. Kom hun heerlijke gerechten proeven tijdens de lunch. Neem je ouders mee uit eten. Of ga zelf in de keuken aan de slag.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Hospitality En Management 2

Kom eten bij studentenrestaurant Bij Cico. Lunchen kan van maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur. Liever lunch afhalen? Dat kan ook. Dineren kan van dinsdag tot en met donderdag.

Studentenrestaurant Bij Cico
Keuken 4

Wil je liever iets luxer dineren? De studenten van de Cas Spijkers Academie zetten graag een chic menu voor je op tafel. Voor slechts € 29,50 eet je 4 gangen. Het menu wordt elke maandag tussen 18.00 en 21.00 uur geserveerd in het restaurant van Bij Cico. Reserveren is noodzakelijk.

Cas Spijkers Academie Breda
Bakkerij 3

Op onze kleine school voel je je welkom. Voor onze begeleiding nemen we alle tijd. Zo helpen we elkaar om steeds beter te presteren. Je krijgt de juist kennis mee. En we werken aan jouw werkhouding. Onze opleidingen ontwikkelen we in samenwerking met het bedrijfsleven. Zo weet je wat er van je verwacht wordt. En kun je met jouw diploma meteen aan de slag.