De horecastudenten van Bij Cico heten u van harte welkom!

Iedere schooldag doen wij er alles aan om onze gasten te voorzien van smaakvolle lunchgerechten en op maandag ook heerlijke diners. Ontdek brasserie en restaurant Bij Cico. Waar onze koks in opleiding alle maaltijden met zorg en aandacht bereiden. En onze horecastudenten die met een glimlach uitserveren.

Onderwijsrestaurant Bg

Wij staan voor hospitality op het hoogste niveau

Wij bieden onderwijs waarin leerlingen en studenten centraal staan. We moedigen ze aan om te ontdekken, prikkelen hun nieuwsgierigheid, leiden ze op tot zelfbewuste deskundigen in hun vakgebied en geven ze de benodigde branchekennis. Zo ontwikkelen zij zich tot echte hospitality professionals in hun vakgebied die goed voorbereid de arbeidsmarkt kunnen verkennen. Hier zijn we trots op.

Een unieke beleving

Alle gerechten worden met zorg en aandacht bereid door onze koks in opleiding. Zij weten precies welke ingrediënten nodig zijn voor elk heerlijk gerecht op onze menukaart. Eenmaal nauwkeurig bereid, serveren onze studenten iedere gang met een glimlach aan u uit.

U als gast maakt het voor onze studenten mogelijk om hier elke dag in een praktijkomgeving ervaring op te doen. Hiervoor willen we u dan ook hartelijk bedanken. Dankzij u kunnen zij zich ontwikkelen tot echte professionals.

Open voor lunch en diner

Voor een heerlijke lunch of take-away bent u welkom in de brasserie Bij Cico. U kunt de lunch samenstellen uit een ruime keuze van duurzame producten. Liever uitgebreid lunchen? Dat kan ook. Zie daarvoor onderaan de pagina onze openingstijden van restaurant Bij Cico.

Op maandagavond kunt u ook dineren bij ons. Dan zwaaien onze studenten van de Cas Spijkers Academie de scepter in het restaurant.

 

 

Een kijkje in de keuken

De menu's bestaan uit de lekkerste gerechten die worden bedacht en bereid door onze studenten zelf.

Kijkje In De Keuken

ReserverenOpeningstijden

Brasserie Bij Cico

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend voor lunch.

Restaurant Bij Cico

Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend voor lunch.

Maandagavond Cas Spijkers Academie van 18.00 - 21.00 uur.*

Cas Spijkers Academie 

Op maandagavond bereiden de gepassioneerde studenten van de Cas Spijkers Academie de gerechten. Laat u verrassen door creatieve en luxe viergangenmenu's. 

 

Tijdens bufferweken, vakanties, feestdagen, examens en open dagen zijn wij gesloten.
Een overzicht van alle data vind je hier: BIJ Cico Gesloten 2023 2024

*Alle avonden voor dit schooljaar zijn volgeboekt. Daarom is reserveren voor dit schooljaar helaas niet mogelijk.

Lekker eten en ondertussen een bijdrage leveren aan het onderwijs is toch fantastisch
Gast in het restaurant Bij Cico

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Markendaalseweg 35
4811 KA  Breda
Tel. 088-2097900

Bij Cico bevindt zich in het centrum van Breda. Op loopafstand van de Ginnekenstraat en de Karrestraat. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Bij Cico is te bereiken met de meeste stadsbussen naar en door het centrum van Breda. Bus 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 19, 115, 119, 311, 312, 316, 611, 612, 616 en 619 halte Centrum aan de Karnemelkstraat.

Parkeren

Parkeren kan helaas niet recht voor de deur maar er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, zoals Q-Park Centrum aan de Markendaalseweg 62, parkeergarage de Barones aan de Nieuweweg 79 en de parkeergarage Concordiastraat 13.