Welkom Bij Cico

De horecastudenten van Curio heten u van harte welkom bij brasserie en restaurant Bij Cico. Iedere schooldag doen onze studenten er alles aan om onze gasten te voorzien van smaakvolle lunchgerechten en heerlijke diners. Alle maaltijden worden met zorg en aandacht bereid door onze koks in opleiding. En met een glimlach door onze horeca studenten uitgeserveerd.

Onderwijsrestaurant Bg

Een unieke beleving

Van maandag tot donderdag staan onze horecastudenten voor u klaar in ons onderwijsrestaurant Bij Cico.

Voor een snelle lunch of take-away kunt u lunchen in de brasserie. U kunt de lunch samenstellen uit een ruime keuze van duurzame producten. Liever uitgebreid tafelen? Van dinsdag tot donderdag kunt u terecht voor een uitgebreide lunch of diner bij onze horecastudenten in restaurant Bij Cico. Op maandagavond zwaaien onze studenten van de Cas Spijkers Academie de scepter in het restaurant.

U bent ons proefkonijn

In onze onderwijsrestaurants komen theorie en praktijk samen. Onze studenten staan samen met onze praktijkdocenten klaar voor onze gasten. Zo zorgen we ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Terwijl de studenten op de best mogelijke manier leren. Door te doen en te ervaren. Daarom bedanken we u. Dankzij onze gasten worden onze studenten iedere dag een beetje beter in ons vak.

 

 

Een kijkje in de keuken

De menu's bestaan uit de lekkerste gerechten die worden bedacht en bereid door onze studenten zelf.

Kijkje In De Keuken

ReserverenOpeningstijden

Brasserie

Maandag tot en met vrijdag 9.00 - 16.00 uur

Restaurant

Lunch
Maandag tot en met donderdag 12.00 - 14.00 uur

Diner
Dinsdag tot en met donderdag 17.30 - 21.00 uur
Op maandag bereiden de studenten van de Cas Spijkers Academie de gerechten.

Tijdens vakanties, feestdagen, examens en open dagen zijn wij gesloten.

Lekker eten en ondertussen een bijdrage leveren aan het onderwijs is toch fantastisch
Gast in het restaurant Bij Cico

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Markendaalseweg 35
4811 KA  Breda

Bij Cico bevind zich in het centrum van Breda. Op loopafstand van de Ginnekenstraat en de Karrestraat. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Bij Cico is te bereiken met de meeste stadsbussen naar en door het centrum van Breda. Bus 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 19, 115, 119, 311, 312, 316, 611, 612, 616 en 619 halte Centrum aan de Karnemelkstraat.

Parkeren

Parkeren kan helaas niet recht voor de deur maar er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, zoals de Q-Park Centrum aan de Markendaalseweg 62, ParkBee Jan van Polanenkade aan de Markendaalsweg 44 en de Parkeergarage Concordiastraat 13.