Welkom Bij de Cas Spijkers Academie

De studenten van de Cas Spijkers Academie heten je van harte welkom in restaurant Bij Cico. Iedere dag geven onze studenten alles om gasten te voorzien van smaakvolle gerechten met exclusieve ingrediënten. Alle maaltijden worden met zorg en aandacht bereid door onze koks in opleiding. En met een glimlach door onze horeca studenten uitgeserveerd.

Examen Curio Cas Spijkers Academy 3

Cas Spijkers Academie

Een unieke beleving

Ons neusje van de zalm is de Cas Spijkers Academie. Iedere maandagavond bereiden onze meest getalenteerde en gepassioneerde studenten verrassende viergangenmenu’s. De opleiding gespecialiseerd kok stoomt de studenten klaar voor een baan in het hogere segment. Jonnie Boer van De Librije*** is trotse ambassadeur van de opleiding. Onze studenten toveren bijzondere, creatieve en luxe gerechten op tafel. Uiteraard altijd met de allerbeste ingrediënten en producten. Op maandag eet u een exclusief viergangendiner voor 29,50 euro.

U bent ons proefkonijn

In onze onderwijsrestaurants komen theorie en praktijk samen. Onze studenten staan samen met onze praktijkdocenten klaar voor onze gasten. Zo zorgen we ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Terwijl de studenten op de best mogelijke manier leren. Door te doen en te ervaren. Daarom bedanken we u. Dankzij onze gasten worden onze studenten iedere dag een beetje beter in ons vak.

 

 

Een kijkje in de keuken

De menu's bestaan uit de lekkerste gerechten die worden bedacht en bereid door onze studenten zelf.

ReserverenOpeningstijden

Restaurant

Diner
Maandag van 17.30 - 21.00 uur bereiden de studenten van de Cas Spijkers Academie de gerechten in het restaurant Bij Cico. 

Tijdens vakanties, feestdagen, examens en open dagen zijn wij gesloten.

U bent onze recensent
Leerling kok Cas Spijkers Academie

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Markendaalseweg 35
4811 KA  Breda

Bij Cico bevind zich in het centrum van Breda. Op loopafstand van de Ginnekenstraat en de Karrestraat. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Bij Cico is te bereiken met de meeste stadsbussen naar en door het centrum van Breda. Bus 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 19, 115, 119, 311, 312, 316, 611, 612, 616 en 619 halte Centrum aan de Karnemelkstraat.

Parkeren

Parkeren kan helaas niet recht voor de deur maar er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, zoals Q-Park Centrum aan de Markendaalseweg 62, parkeergarage de Barones aan de Nieuweweg 79 en de parkeergarage Concordiastraat 13.