De horecastudenten van de Cas Spijkers Academie heten u van harte welkom!

In Breda leiden de koks van de Cas Spijkers Academie elke maandagavond restaurant Bij Cico. Onze meest getalenteerde en gepassioneerde studenten bereiden verrassende, creatieve en luxe viergangenmenu’s. Zij doen er alles aan om de gasten te voorzien van smaakvolle gerechten met exclusieve ingrediënten. Die vervolgens door onze horecastudenten met een glimlach worden uitgeserveerd.

Sannebas Curio Horeca & Hospitality 11

Neusje van de zalm

De Cas Spijkers Academie is ons neusje van de zalm. De opleiding gespecialiseerd kok stoomt de studenten klaar voor een baan in het hogere segment. Drie sterren chef Jonnie Boer van De Librije*** is de ambassadeur van de academie. Hij bewaakt het creatieve proces van onze talenten. Uiteraard werken onze koks altijd met de allerbeste producten en ingrediënten.

Op maandag eet u een exclusief viergangendiner voor 32,50 euro.
Tijdens onze kerstweek eet u een vijfgangendiner voor € 40,00 euro.

Wij bedanken u 

In onze onderwijsrestaurants komen theorie en praktijk samen. Onze studenten staan samen met onze praktijkdocenten klaar voor onze gasten. Zo zorgen we ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Terwijl de studenten op de best mogelijke manier leren. Door te doen en te ervaren. Daarom bedanken we u. Dankzij onze gasten worden onze studenten iedere dag een beetje beter in ons vak.

 

 

Een kijkje in de keuken

De menu's bestaan uit de lekkerste gerechten die worden bedacht en bereid door onze studenten zelf.

Reserveren


Openingstijden

Restaurant Bij Cico

Diner
Maandag van 18.00 tot 21.00 uur bereiden de studenten van de Cas Spijkers Academie de gerechten in het restaurant Bij Cico.*

Tijdens , bufferweken, vakanties, feestdagen, examens en open dagen zijn wij gesloten. Een overzicht vind u hier: BIJ Cico Gesloten 2023 2024 (2)

*Alle avonden voor dit schooljaar zijn volgeboekt. Daarom is reserveren voor dit schooljaar helaas niet mogelijk.

We hebben heel erg lekker gegeten! De studenten doen alles zelf. Leuk dat ze na afloop nog even komen vragen naar je ervaring
Gast Cas Spijkers Academie

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Markendaalseweg 35
4811 KA  Breda
Tel. 088-2097900

Bij Cico bevind zich in het centrum van Breda. Op loopafstand van de Ginnekenstraat en de Karrestraat. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Bij Cico is te bereiken met de meeste stadsbussen naar en door het centrum van Breda. Bus 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 19, 115, 119, 311, 312, 316, 611, 612, 616 en 619 halte Centrum aan de Karnemelkstraat.

Parkeren

Parkeren kan helaas niet recht voor de deur maar er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, zoals Q-Park Centrum aan de Markendaalseweg 62, parkeergarage de Barones aan de Nieuweweg 79 en de parkeergarage Concordiastraat 13.