Over Meulenspie 2

Jij droomt van een baan bij Defensie. Start daarom met de opleiding veiligheid en vakmanschap bij Curio Meulenspie 2 in Teteringen. Leer alles over de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht en Marine. De ene dag train jij jouw lichaam buiten. En de andere dag zit jij in een klaslokaal. Aan het einde van de opleiding weet jij precies welke richting bij jou past.

Om deel te nemen aan de opleiding op niveau 2 en 3 moet je naar de voorlichtingsavond komen. Curio geeft deze samen met Defensie. Meld je aan via de website van Defensie.

Ga de Landmacht, Luchtmacht of Marine in na een opleiding bij Curio Meulenspie 2.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Veiligheid En Vakmanschap 5

Jij bent sportief én kan wel tegen een stootje. Kies dan voor de opleiding veiligheid en vakmanschap (VEVA). We bereiden je voor op een baan als militair. Je leert werken op meerdere terreinen. Ook leer je handelen in allerlei situaties.

Bekijk de opleidingen
Veiligheid En Vakmanschap 4

‘Werken bij Defensie: je moet het maar kunnen.’ Deze slogan komt je vast bekend voor. Bij Defensie werk jij straks met jouw collega’s aan vrede en veiligheid. Dat is wel even wat anders dan een kantoorbaan. Het is belangrijk dat je de juiste vaardigheden hebt. Onze leraren komen rechtstreeks uit het werkveld en leren jou alles wat je moet weten.

Veiligheid En Vakmanschap 2

Natuurlijk zit je bij Curio Meulenspie 2 soms in een klaslokaal, maar we zijn vooral veel buiten. Een paar keer per week oefen je op onze speciale trainingslocaties. Zo blijf je fit. Met verschillende trainingsoefeningen kom je erachter of jij als waterrat bij de Marine past. Of blijf je toch liever met beide voeten op de grond bij de Landmacht?

Veiligheid En Vakmanschap 5

Voor de opleiding veiligheid en vakmanschap zit je bij Curio Meulenspie 2 goed. In 2019 is de opleiding verkozen tot TOP-opleiding. Dat betekent dat studenten de opleiding beoordelen. Als dat hoger is dan een 7,5, wordt het een TOP-opleiding. Zoals deze dus.