Frankenthalerstraat 15 Breda

Kenmerken
  • Kassen
  • Nieuwe bakkerij
  • Dierenverblijven
  • LED-kas
Locatie Curio Frankenthalerstraat 15 2

Over Frankenthalerstraat 15

Iedere dag in de natuur zijn. Werken met planten, dieren en het milieu. Bij Curio Frankenthalerstraat 15 is iedereen er dol op. Jij ook? Dan voel jij je hier helemaal thuis. De meeste groene kennis leer je door aan de slag te gaan. Daarom vind je op onze school echte dieren, een plantenkas en machines.

Wij bereiden je voor op het groene werkveld. Word dierenverzorger of tuinman. Ga werken op de akkers en teel groente en fruit. Of onderzoek of wij goed omgaan met het milieu. Je kan alle kanten op. Waar ligt jouw groene toekomst?

 

Bijzonder

Curio Steenspil Groen Food & Natural Life (2)

Ah, de natuur. Het liefst wandel jij iedere dag door het bos. Of werk je dagelijks met honden, katten en paarden. Dat kan gewoon. Maak jouw droom waar. En kies uit de opleidingen in groen en dier.

Bekijk de opleidingen
Bakkerij

Ligt jouw passie bij het maken van brood, zoete en hartige lekkernijen? Bij ons leer je om van jouw passie je beroep te maken en start je na je opleiding in een professionele bakkerij.

Bekijk de opleidingen
Milieuinspectie En Onderzoek 3

Voor een groene opleiding gaan wij het liefst naar buiten. Je zit daarom niet alleen in het klaslokaal. Je krijgt ook les op onze eigen praktijkboerderij in Etten-Leur. Of je oefent alvast hoe het is om in een dierenwinkel te staan. Wat wil jij leren?

Paardensport Houderij 3

Er zijn verschillende manieren om jouw vaardigheden te verbeteren. Bij manege Balemans in Teteringen staan bijvoorbeeld 16 paarden op jouw zorg en aandacht te wachten. En er is een ruimte aanwezig om honden te trainen.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik hieronder door de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Quote 3

Bij Curio kun je zelf bedenken wat je wilt leren. Daar word je enthousiast van.

Curio. De beroepsopleider van de regio.