Wilhelminasingel 33 Breda

Kenmerken
  • Karakteristiek gebouw
  • Studentenbedrijven
  • Op loopafstand van centrum
  • Sfeervol
Locatie Curio Wilhelminasingel 33 1

Over Wilhelminasingel 33

Begin je eigen bedrijf bij Curio Wilhelminasingel 33. Of word kledingstylist en leer materialen en kleuren met elkaar matchen. Ligt je interesse in de zakelijke wereld? Ondersteun dan advocaten, bedenk reclames of organiseer een evenement. Bekijk onze opleidingen in de economie, administratie en fashion. En ontdek jouw favoriet.

Wij willen weten hoe het met je gaat. En hoe jouw voortgang is. We willen dat jij alles uit jezelf haalt. Dit doen we door je goed te begeleiden. Ontdek waar je energie van krijgt en wat wil je wilt bereiken. Samen ontdekken we jouw kracht en motivatie. Ook doen we er alles aan om die te ontwikkelen.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

De opleiding handel helpt je aan een mooie (internationale) baan.

Het succes van een bedrijf hangt van heel veel mensen af. Zo bedenkt het marketingteam overtuigende reclames. En zorgt de jurist dat het bedrijf zich aan de wet houdt. Iedereen heeft elkaar nodig om succesvol te worden. Word ook een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Bekijk hier de opleidingen.

Bekijk de opleidingen
Tijdens de opleiding fashion vind je een goede stageplaats door onze contacten met modebedrijven in Nederland en het buitenland.

De start van een mooie carrière in de modewereld. Ben je graag elke dag met kleuren, stoffen, fournituren, maten en modellen in de weer? Ben je creatief, hou je van mode, ben je commercieel ingesteld/ Bekijk dan de Fashion opleidingen.

Fashion
Logistiek 2

Zorgen dat pakketten efficiënt en snel van A naar B gaan. Je leert het bij de opleidingen in de logistiek.

Logistiek
Evenementenorganisatie 2

Curio Wilhelminasingel 33 ligt midden in Breda, aan het water. Dat is niet alleen erg mooi, maar je komt er ook nog eens gemakkelijk met het openbaar vervoer. Kom je ook kijken?

Retail 3

Van administratief tot marketing en van mode tot financieel: deze mbo-school heeft een enorm breed aanbod aan opleidingen. Kom naar een open dag en kijk wat bij je past.

Kapper 2

Met een mbo-diploma van Curio kun je alle kanten op. Studeer bijvoorbeeld verder aan het hbo en vergroot jouw kansen op een mooie carrière.