You are here:

Basiseducatie

Curio biedt verschillende cursussen aan. Er zijn cursussen Nederlands voor Nederlanders die moeite hebben met lezen en schrijven, maar ook cursussen voor anderstaligen die Nederlands willen leren. Nederlanders leren bij basiseducatie (be) beter lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer. Anderstaligen kunnen bij Nederlands als tweede taal (Nt2) terecht voor Nederlandse cursussen en inburgeringscursussen. Wat wil jij leren bij Curio?

Basiseducatie

Aanmelden

Meld je aan voor een van onze cursussen. Als we je aanmelding hebben ontvangen, plannen we een intakegesprek.We kijken naar het startniveau en geven je dan een advies. Instroom kan gedurende het hele schooljaar. 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

E-mailadres: be-nt2@curio.nl 
Telefoonnummer Breda: 088-2097100
Telefoonnummer Roosendaal: 088-2097300

Locaties

De cursussen worden gegeven op twee hoofdlocaties in Breda en Roosendaal. Daarnaast bieden wij de cursussen ook op diverse andere locaties in West-Brabant aan. De cursussen zijn zowel overdag als ’s avonds en zoveel mogelijk dicht bij huis. In de schoolvakanties is er geen les.

Hoofdlocaties

Basiseducatie Nt2 Breda

In Breda vind je één van de twee hoofdlocaties. Hier worden alle cursussen basiseducatie en Nt2 aangeboden. Ben je benieuwd naar de locatie? We vertellen je er graag meer over.

Bekijk onze locatie
Curio Vavo Roosendaal Met Locatie

Onze tweede hoofdlocatie is in Roosendaal. Hier vind je niet alleen het complete aanbod basiseducatie/Nt2, ook het vavo is hier gevestigd. Nieuwsgierig geworden? We laten je de locatie graag even zien.

Bekijk onze locatie

Alle locaties

Kaartje Nt2