Nederlands als tweede taal (NT2) open inschrijving

Wil je beter Nederlands leren spreken, schrijven en lezen? Dat kan bij Curio. Hier vind je ons aanbod Open inschrijving: een taalcursus op jouw niveau, met een vaste startdatum en locatie. Lees onze informatie en schrijf je in. 

Voor wie is deze cursus?

Een cursus voor iedereen die: 

  • wil beginnen met Nederlands leren 
  • het taalniveau wil verhogen
  • zich wil voorbereiden op het Staatsexamen NT2

Je hebt ten minste een opleiding gedaan  op middelbaar niveau: je hebt naast basisonderwijs nog een aantal jaren onderwijs gevolgd op een beroepsopleiding of een andere opleiding gedaan. Twijfel je of de cursus bij je past? Stel je vraag op het aanmeldformulier, mail of bel ons op 088-2099400.  

Kosten, locatie en cursusduur

Wat kost mijn cursus?

De prijs van een cursus is afhankelijk van het eindniveau en de duur van de cursus. Sommige cursussen zijn kort, andere zijn wat langer. Na de intake weten we welke cursus bij jou past en kunnen we ook vertellen wat de cursus kost. 

De kosten van onze huidige cursussen liggen tussen €595 en €1.795,-. 

Hoe lang duurt mijn cursus en waar krijg ik les? 

Voor bijna alle cursussen geldt dat je 2 keer per week les krijgt. De duur van van de cursus is afhankelijk van het taalniveau. Dat stellen we vast tijdens een intakegesprek. Na het intakegesprek krijg je een advies over de cursus die het beste bij jouw situatie en taalniveau past. Je krijgt dan informatie over hoelang die cursus duurt en over de startdatum. Ook bespreken we dan de leslocatie met je. 

Een cursus gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen. 

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd in 1 van onze cursussen? Meld je dan hier aan. Nadat je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op en plannen we een intake in.

Curio Be NT2 114 Vierkant

Nieuws