Ben jij vmbo-leerling of mbo-student bij Curio? Wil je laten zien wat je kunt in jouw vakgebied? En ben je klaar voor de ervaring van je leven? Dan zijn de Skills wedstrijden op jouw lijf geschreven. WorldSkills Netherlands organiseert ieder jaar wedstrijden in verschillende vakrichtingen. Als beroepsopleider van de regio is Curio daar natuurlijk bij aanwezig. Via voorrondes op school en regionale kwalificatiewedstrijden kom je in de nationale finale. Wie weet word jij wel beste vakman of –vrouw van Nederland.

Background Skills

Alles over skills

Skills Heroes mbo

Ben jij mbo-student bij Curio? Wil je laten zien wat je kunt in jouw vakgebied? En ben je klaar voor de ervaring van je leven? Dan is Skills Heroes jou op het lijf geschreven. WorldSkills Netherlands organiseert ieder jaar wedstrijden in ongeveer 60 vakrichtingen. Als beroepsopleider van de regio is Curio daar natuurlijk bij aanwezig. Via voorrondes op school en regionale kwalificatiewedstrijden kom je in de nationale finale. Wie weet word jij wel beste vakman of –vrouw van Nederland.

Skills Mbo Top 3
Skills Vmbo Top 3

Skills Talents vmbo

Zit jij in leerjaar 3 of 4 van het vmbo? Dan kun je meedoen aan Skills Talents. In één van de tien wedstrijden laat je zien wat je kent én kunt. Dat doe je niet alleen, maar in teams van twee. Gezellig met je klasgenoten dus. Via voorrondes op school en een provinciaal kampioenschap kom je in de nationale finale. Het is niet alleen een superleuke en leerzame ervaring. Je bereidt je ook meteen voor op je examen.