Het pioniersteam staat voor je klaar om je te ondersteunen:

Franka van Gool

Franka van Gool werkt op Curio ISK ‘internationale schakelklas’ Breda. Zij is mentor en transfercoach. Zij is ook pionier met collega's van ISK. Zij ontwikkelen een talentenpaspoort voor leerlingen. Franka houdt er van om te bouwen aan nieuwe structuren en bestaande processen te optimaliseren.

Wil jij bouwen aan je idee? Vraag het Franka.

Dennis Linders

Dennis Linders werkt op Curio prinsentuin Oudenbosch als docent en coördinator loopbaanleren. Hij werkt samen met collega's aan het loopbaanleren voor leerlingen binnen Curio. Ook is hij verbonden met de Curio opleidingsschool. Daarin verzorgt hij de onderzoeksbegeleiding van 4e jaars studenten. Dennis innoveert ‘evidence based’.

Wil jij onderzoekend leren? Vraag het Dennis.

Alfons Heerink

Alfons Heerink werkt als docent bij de opleiding bouw in de sector techniek en technologie. Zijn passie is het stimuleren van het activerend leren. En zo de student kan betrekken bij zijn eigen onderwijs en medeverantwoordelijk maken. Alfons zoek je op voor een frisse blik, een creatieve impuls of gewoon een luisterend oor.

Wil jij vrij denken? Alfons denkt met je mee.

Lotte van Kempen

Lotte van Kempen werkt als docent bij Curio de rotonde. Ze werkt ook als trainer bij Hogeschool Rotterdam. Ze gelooft erin dat innoveren niet van zelf gaat. Een goed idee ontwikkel je samen. Daarom is ze ook projectleider van Curio leerlabs, naast pioniers. Voor innoveren heb je elkaar nodig.

Wil je leren verbinden? Lotte staat voor je klaar.