Het leerlab studentenwelzijn organiseerde een spectaculair Boosterfestival. Met als grootste doel: het welzijn van de studenten. Op het festival waren workshops te volgen om het welzijn te verbeteren en talenten te ontwikkelen. Wat een succes was het!

Tijd voor welzijn
Docenten en studenten konden 's ochtends workshops volgen met onderwerpen als zelfvertrouwen, financiële tips, omgaan met groepsdynamiek, het maken van keuzes en zelfs een workshop over nieuwsgierigheid. De workshops zorgden voor waardevolle lessen en eye-openers.

En talent
Ook 's middags stonden er workshops op het programma. Maar nu vooral om te ontspannen, plezier te hebben en talenten te ontwikkelen. Graffiti spuiten, striptekenen, muziek maken, yoga beoefenen, freestyle voetballen en leren dj'en kwamen voorbij. De studenten hadden zelf de regie in handen. Ze konden zelf een eigen programma samenstellen. Dit versterkte de samenwerking tussen docent en student en gaf de studenten een gevoel van empowerment.

Het Boosterfestival heeft een perfecte balans tussen waardevolle leermomenten en ontspanning, plezier en talentontwikkeling.

Ook een boosterfestival?
Ben jij ook geïnspireerd geraakt en wil je graag een soortgelijk evenement op jouw locatie organiseren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen en geven je graag het duwtje in de rug dat je nodig hebt. Zodat ook jij ervoor kan zorgen dat jouw studenten een onvergetelijke ervaring krijgen en vol zelfvertrouwen hun talenten kunnen ontwikkelen.