Samen sterk voor verandering, vernieuwing en verbetering
Stel, je hebt een vraagstuk over het onderwijs of de maatschappij. Dan kun je daar in een leerlab van Curio mee aan de slag. Samen met andere docenten, experts, studenten en leerlingen.

Curio Leerlabs

Wat is een leerlab?

In een leerlab doen we onderzoek naar vraagstukken uit het onderwijs of de maatschappij. Denk aan toekomstgericht en flexibel onderwijs, blended leren of studentenwelzijn. Deelnemers aan een leerlab zijn interne en externe docenten, experts, onderzoekers, leerlingen en studenten. Twee jaar lang komt de groep bij elkaar om kennis uit te wisselen, elkaar te inspireren en experimenteren. Met als doel dat iedere deelnemer op zijn of haar eigen werkplek een vernieuwing, verbetering of verandering realiseert. Hier kunnen ook anderen gebruik van maken.

Benieuwd naar de resultaten uit de leerlabs? Meld je aan voor een meetup!

 

Onze leerlabs


Zit jij boordevol ideeën?

En wil je het verschil maken in het onderwijs? Meld je dan aan voor een van de leerlabs van Curio. Zowel interne als externe deelnemers zijn welkom. Ieder schooljaar starten er één of meerdere nieuwe leerlabs. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail of meld je idee voor een leerlab hier aan.

Curio Leerlabs Bezoek De Meetup