Oostelijke Havendijk 1 Roosendaal

Kenmerken
  • Modern gebouw
  • Loopafstand station
  • Groot dakterras
Locatie Curio Oostelijke Havendijk 1 1

Over Oostelijke Havendijk 1

Sta jij altijd voor de ander klaar? Dan zit je bij Curio Oostelijke Havendijk 1 goed op je plek. Volg bij ons een opleiding in de zorg en help anderen. Als verpleger of assistent van een dokter. Of maak mensen nog prachtiger als kapper.

Doe bij ons alle ervaring op die je nodig hebt. Jij wilt later iets doen waar je gelukkig van wordt. Wij letten daarom goed op of je de juiste opleiding volgt. Kom je er in het eerste jaar achter dat je geen kapper wilt worden? En jouw passie bij de verzorging van ouderen ligt? Wij helpen je bij de overstap. Dit doen we zelfs nog 5 jaar nadat je bent afgestudeerd.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Dienstverlening 3

Ouderen, kinderen en mensen met een handicap kunnen jouw hulp heel goed gebruiken. Ondersteun of verzorg ouderen in een zorgcentrum. Of werk met kinderen die tussen de middag op school blijven. Ervaar het fijne gevoel van dit dankbare werk. Ontdek alle opleidingen in de zorg en welzijn.

Bekijk de opleidingen
Na een fashion-opleiding kan jij in een kledingwinkel werken.

Jij wordt blij van het mooier maken van mensen. Iedere dag met een schaar in je hand terwijl je gezellig kletst met de klant. Bekijk hier de opleidingen.

Kapper
Fashion 3

Jij moet doen wat je leuk vindt. Dat vinden wij erg belangrijk. Daarom houden we jouw hele studie in de gaten of je echt op je plek zit. En zelfs na diploma, blijven we je volgen. Begin je na jouw opleiding te twijfelen? Dan mag je altijd terugkomen om uit te zoeken wat je wel wilt.

Onderwijsassistent 4

In onze school hebben wij een eigen Zorgboulevard. Hier komen onderwijs, innovatie en het werkveld bij elkaar. Op de Zorgboulevard zitten bedrijven als TWB Thuiszorg met Aandacht , S&L Zorg, SDW en het Care Innovation Center.

Kies voor een opleiding in de sport en beweging bij Curio.

Ga sportief aan de slag bij de opleiding sport en bewegen. Bekijk hier de opleidingen. 

Sport en bewegen