Terheijdenseweg 348 Breda

Kenmerken
  • Professioneel en overzichtelijk
  • Studentenbedrijf
  • Studioruimtes
Locatie Curio Terheijdenseweg 348 2

Over Terheijdenseweg 348

Combineer techniek en creativiteit op Curio Terheijdenseweg 348. Ontwerp de boekenkaft van de Hunger Games. Of ontwikkel de nieuwe Snapchat bij mediavormgeving. Jij leert bedenken, ontwerpen en maken. Maar ook voor onderzoek naar de kwaliteit van drinkwater of de oorzaak van een allergie kom je naar onze mbo-school.

Curio Terheijdenseweg 348 is een kleine school. Daardoor voelen onze creatieve studenten en onderzoekers zich al snel op hun gemak. Wij nodigen je uit om zelf de sfeer eens te komen ervaren. Op een open dag bijvoorbeeld. Je maakt dan kennis met onze school en met de opleidingen natuurlijk.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Mediavormgever 3

Laat jouw creativiteit zien en ontwerp advertenties en flyers. Of bedenk websites en postes. Je leert met doopleiding mediavormgeving hoe dit moet.

Bekijk de opleiding
Laboratorium

Als jij heel precies bent en graag onderzoek doet, dan is werken in een laboratorium echt iets voor jou. Je leert stoffen in het lichaam onderzoeken. Bijvoorbeeld om te kijken of iemand ziek is.

Bekijk de opleidingen
Software Developer 2

Op school wil jij je thuis voelen. Curio Terheijdenseweg 348 is een plek waar dat prima lukt. Op deze kleine school zul je de meeste mensen gewoon van gezicht kennen.

Laboratorium 2

Veel van onze leraren hebben zelf praktijkervaring. Hun kennis delen ze graag met de creatieve studenten en onderzoekers. Niet alleen via boeken, maar ook gewoon door te doen.

Mediavormgever

Heb jij de smaak van het studeren te pakken? Met een mbo-diploma van onze school kun je alle kanten op. Leer bijvoorbeeld verder aan het hbo.