Nobellaan 52 Bergen op Zoom

Kenmerken
  • Samenwerking met bedrijfsleven
  • Kleinschaligheid
  • Alleen BBL studenten
Locatie Curio Nobellaan 52 1

Over Nobellaan 52

Wil jij aan de slag in de installatie- of elektrotechniek? Volg dan een opleiding bij Curio Nobellaan 52. In een van de 140 bouwbedrijven ga jij voor een paar dagen per week aan het werk. Zorg bijvoorbeeld dat bewoners van nieuwbouwwoningen een warme douche hebben. Of een fijne maaltijd kunnen koken vanaf hun nieuwe fornuis. Het aanbod is groot. Kies wat bij jou past.

Na een opleiding bij Curio Nobellaan 52 heb jij meteen een baan. Je weet hoe alles werkt. En je baas is blij met jou als ervaren werknemer. Door jou wonen, reizen en leven mensen in Nederland een stuk beter. Wat ga jij bouwen?

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Installatietechniek 4

Alle opleidingen aan Curio Nobellaan 52 zijn BBL. Dat betekent dat je 4 dagen per week bij een bedrijf werkt. De laatste dag ga je naar school. Zo doe je al tijdens jouw opleiding werkervaring op.

Autotechniek 3

Onze leraren begonnen ooit net als jij. Inmiddels hebben ze jarenlange ervaring in de installatie- en/of elektrotechniek. Die kennis brengen ze graag op jou over.

Autoschadeherstel 3

Er is grote vraag naar goede vakmensen. Als jij klaar bent met jouw studie, heb jij al een baan. Met jouw diploma kun je overal aan de slag. Mooier kan het eigenlijk niet, toch?