Nobellaan 27 Bergen op Zoom

Kenmerken
  • Bouwmensen
  • Grote praktijkruimtes
  • Samenwerking met bedrijven
  • Gratis parkeren
Locatie Curio Nobellaan 27 2

Over Nobellaan 27

Techniek verandert razendsnel. En wij groeien mee. Curio Nobellaan 27 zorgt dat je altijd bijblijft. We leiden je op tot vakman en zorgen dat je met alle kennis de studie afrond. Als je bij ons een diploma haalt, ben jij helemaal klaar voor het werkveld. En kan je direct aan de bak.

Kies bij Curio Nobellaan 27 uit 2 richtingen. Werk straks in de creatieve industrie en maak stickers en billboards voor grote bedrijven. Gebruik je liever gereedschap dan een computer? Kies dan voor onze opleidingen in de bouw. Word timmerman, meubelmaker of tegelzetter. Wat past bij jou?

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Signmaker 3

Van sign en vormgeving tot werken met hout: bij ons leer je het allemaal. Curio Nobellaan 27 heeft een groot aanbod aan opleidingen. Ontdek wat bij jou past.

Hout En Meubel 2

Jij gaat straks aan de slag met je handen. Daarom leer je bij ons niet alleen uit boeken. In onze klaslokalen is ook ruimte om te doen. De leraren helpen je graag om de mogelijkheden te ontdekken.

Installatietechniek 3

Er is steeds meer vraag naar goede vakmensen. Met jouw mbo-diploma kun je dan ook alle kanten op. Of je nu bij een bedrijf aan de slag wilt of liever zelfstandig ondernemer wordt.