Hoogstraat 126 Roosendaal

Opleidingen
  • Basiseducatie
  • Nederlands als tweede taal (Nt2)
  • Vavo
Locatie Curio Hoogstraat 126 1

Over Hoogstraat 126

Op deze locatie in Roosendaal bieden we basiseducatie en Nederlands als tweede taal (Nt2) aan. Volg allerlei cursussen op het gebied van Nederlandse taal en basisvaardigheden. Een cursus lezen en schrijven bijvoorbeeld, of een cursus rekenen. We hebben cursussen voor Nederlandstaligen en anderstaligen. Ook vind je hier het vavo. Dat staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Je haalt daar je diploma of certificaten op alle niveaus.

Image
Locatie

Hoogstraat 126
4702 ZW  Roosendaal

be-nt2@curio.nl
sa.vavo@curio.nl 

Op deze locatie

Nt2

Bij Curio kun je cursussen volgen die je voorbereiden op het inburgeringsexamen en/of het staatsexamen Nederlands als tweede taal (Nt2). Je leert Nederlands op het niveau van het examen.

Lees meer
Basiseducatie

Nederlanders leren bij basiseducatie (be) beter lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer. Zo ben je beter voorbereid als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar werk.

Lees meer
Vavo

Ben je gezakt voor je examen? Wil je examen doen in een ander profiel? Wil je een diploma op een hoger niveau halen? Ben je twee keer blijven zitten? Heb je voor je vervolgopleiding een certificaat van een vak nodig? Dan is Curio vavo er voor jou.

Lees meer

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Nieuws