Dr. Ir. van Veenweg 8 Bergen op Zoom

Kenmerken
  • Nieuwbouw
  • Eventum
  • Moderne praktijkruimtes
  • Samenwerking Poppopium gebouw-T
Locatie Curio Dr. Ir. Van Veenweg 8 2

Over Dr. Ir. van Veenweg 8

Sta vanaf dag één op de werkvloer van jouw toekomstige beroep. Maak video’s in onze studio. Of regel het licht en geluid op het uitschuifbare podium. Heb je gereedschap nodig? Klop dan aan bij de andere opleidingen. Alles zit in hetzelfde gebouw! Op de nieuwe Curio locatie Dr. Ir. van Veenweg 8 werken ZuidWest TV, Facilitair Bedrijf en Curio samen. Dat betekent dat je studeert naast een echte professionele redactie, studio en eventorganisatoren.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust. Met onze praktijkgerichte opleiding ben je helemaal klaar voor jouw toekomst in de creatieve industrie.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Maak straks tv-programma’s als Wie is de mol en Expeditie Robinson. Met de opleiding tot AV-specialist komt die droom een stapje dichterbij. Je leert alles over video. Van televisie en film, tot documentaire en videoclip. Je krijgt les in camera, geluid, productie, licht en regie.

Bekijk de opleiding
Podium Evenemententechniek

Regel toffe lichtshows bij Lowlands. Of zorg ervoor dat de microfoons en muziek bij een musical zoals Soldaat van Oranje goed op elkaar zijn afgestemd. Als podium- en evenemententechnicus regel je alle techniek op het podium. Je zorgt op de juiste momenten voor licht, geluid of speciale effecten. Werk na deze opleiding op evenementen. Of bij musicals en in het theater.

Bekijk de opleidingen
Av Specialist 2

Leren doe je niet alleen uit boeken. Jij wilt juist graag doen! Daarom heeft Curio Dr. Ir. Van Veenweg 8 een eigen studio. De ruimte is hartstikke modern met de nieuwste apparatuur. Of je nu camerawerk wilt leren of liever het geluid regelt.

Mediavormgever 3

Op onze kleine school kent iedereen elkaar. Elk jaar nemen we maar 25 leerlingen aan. Zo is er genoeg tijd en aandacht om jou goed te begeleiden. Zelfs na je studie kun je nog bij ons terecht: je mag altijd bellen voor advies of vragen.

Av Specialist 3

Om de beste te worden, moet je leren van de beste. Daarom werken wij met leraren met liefde voor het vak. Zij werken niet alleen bij ons op school, maar ook nog in hun eigen bedrijf. Ze nemen je serieus en spreken je meteen aan als ‘collega’. Met hun jarenlange ervaring helpen ze jou om te worden wat je wilt.