Biesdonkweg 31 Breda

Kenmerken
  • Bouw en techniekcentrum
  • Praktijkruimtes
  • Samenwerking met bedrijven
  • Gratis parkeren
Locatie Curio Biesdonkweg 31 3

Over Biesdonkweg 31

Metsel muren, timmer meubels of plaats badtegels bij Bouw en Techniekcentrum Breda op de Biesdonkweg 31. We bereiden je voor op een baan in de bouw. Dat doe je natuurlijk niet door alleen boeken te lezen. Gebruik iedere dag je handen in onze werkplaatsen. Leer meteen met boormachines en kwasten werken. Zo doe je alle kennis op die je straks nodig hebt.

De bouwwereld roept om meer vakmensen. Na de opleiding vind je dus snel jouw droombaan. Wil jij verder studeren? Ook dat kan bij ons. Word nog beter in je vak met onze vervolgopleidingen en cursussen. Kom naar Curio Biesdonkweg 31 en ga aan de slag.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Bouwtechniek 4

Schilder huizen, plaats badkamertegels of timmer nieuwe kasten in elkaar. In de bouw ben je altijd met je handen bezig. Jij maakt de mooiste dingen. Van flatgebouwen tot meubels. Of stuur mensen aan en krijg de leiding over grote bouwprojecten. Weet je wat ook fijn is? In de bouw zoeken ze altijd naar vakmensen. Zo kom jij snel aan een baan.

Bekijk de opleidingen
Bouwvoorbereiding 2

Metselen, timmeren of tegelzetten: je leert het meestal niet uit een boek. Daarom werk je bij onze opleidingen 4 dagen per week in een bouwbedrijf. De laatste dag kom je naar school voor lessen.

Afbouw En Onderhoud 3

In Nederland hebben we al jaren een woningtekort. We kunnen daardoor altijd goede bouwvakkers gebruiken. Een diploma in de bouw geeft jou dus ultieme baanzekerheid.