Horeca, Food en Hospitality

Masterclass Boulanger; Casuïstiek
Leer van vakspecialisten de kneepjes van het vak, verbreed uw kennis en vaardigheden.

Combi-training Hygiënecode
Wilt u meer weten over de hygiënecode, allergenen en voedselveiligheidsplan? Deze "pressure-cook" training geeft u snel inzicht in alle wettelijke vereisten.

Sociale Hygiëne
Wilt u alles weten over alle aspecten rondom Sociale Hygiëne en veiligheid. Dan is deze cursus echt iets voor u. De cursus geeft u grondig en uitgebreid inzicht in alle wettelijke vereisten.

Koken voor volwassenen (Koken in de Horeca), niveau 2
Bent u gek op koken en vindt u het leuk de keuken draaiende te houden? Wilt u graag werken als zelfstandig werkend kok of een erkend branchediploma halen om door te groeien? Dan is deze branche-opleiding echt iets voor u!

Masterclass Culinair; Vis, schaal- en schelpdieren
Laat u inspireren door onze topdocenten en topchefs die verbonden zijn aan de Cas Spijkers Academie.

Masterclass Culinair; Vegetarische gerechten
Laat u inspireren door onze topdocenten en topchefs die verbonden zijn aan de Cas Spijkers Academie.